Občas se na monitoru samo objeví nastavení jasu
Občas se na monitoru samo objeví nastavení jasu
Dobrý den, mam lcd monitor benq starý asi 3roky. Občas mi na monitoru naskakuje tabulka nastavení svítivosti. Nevíte prosím jak se tohoto nevyžádaneho vyskakování tabulky zbavit? Vadou tlačítka to neni, bratr mi rezebral čelní desku a tlačítka vytáhl na kabelu ven z monitoru , aby nedocházelo k náhodným kontaktům...DÍKY MOC ZA ODPOVED 

Naposledy upravil(a) Žbeky dne 20 led 2014 10:36, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis
Důvod: Upraven nadpis
Re: Monitor
Vítej na PC-help!

To je málo platné, nejspíš bude mít příslušné tlačítko vnitřní svod a je třeba ho vyměnittlačítka vytáhl na kabelu ven z monitoru , aby nedocházelo k náhodným kontaktům...

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
a jak se toho zbavit? rozebrat tlačítko? díky
)

Jestli je to takové
nebo nějaké podobné, tak jedině vyměnit.Vyfoť ho a vlož sem.Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
vypadá řekla bych přesně takhle
Nerozebiratelné, vyměnit. Koupíš třeba tady http://www.ame.cz/Mikrospinace-_g40521261_10699.aspx , je třeba změřit a podle obrázku a napsaných rozměrů koupit to správné 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Zkus to několikrát zmáčknout, třeba se to srovná a do výměny to bude bez problémů.
Nesrovná, zkušenosti z TV, videí a DVD přístrojů mluví jasně 

Proražené to není, závada vzniká díky špatné konstrukci a patrně i použitím nevhodných materiálu na ta tlačítka.
-
- Pohlaví:
Když to není proražené a tudíž to nevede proud, musí tam být nějaký mechanický zkrat který by se dal odstranit.
Už jsem nechtěl reagovat, tedy naposledy: Ta tlačítka začnou časem vykazovat odpor řádově stovky až tisíce ohmů, ten "svodový" odpor kolísá a proto to tlačítko někdy funguje, někdy ne. Důvod svodu - viz můj minulý příspěvek. A jak jsem již uvedl, je nerozebiratelné a když ano, tak jen jednou 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 3123
-
od Fargotroniac
Zobrazit poslední příspěvek
25 dub 2025 14:01