Predni panel na sluchatka Vyřešeno
Predni panel na sluchatka
Ahoj, snazim se zprovoznit predni Front panel na sluchatka na mem starsim pc. moje deska: http://www.asrock.com/mb/Intel/P5B-DE/ a vni mam take tuto zvukovku: http://www.genius-europe.com/en/produkt ... =30&ID3=80 , v ni mam zapojene 5.1 reprobedny. Fornt panel mam zapojeny v zakladni desce, a v biosu mam Front panel na Enabled, ale v ovladacich panelech se neukaze, a ted se ptam, je zapotrebi nainstalovat druhy ovladac zvukove karty zakladni desky? Bude vadit kdyz tam budu mit 2 ovladace? Potom bych v ovladacich panelech jedny oznacil jako vychozi a druhou jako komunikacni pripojitelne. bude to fungovat? Nebo mate jiny napad? Prosim specha.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Predni panel na sluchatka Vyřešeno
Ano. Ne. Ano. Taky musíš zapnout integrovanou zvukovku v BIOSu, pokud je vypnutá. Nebo front panel připojit na tu geniusku.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Re: Predni panel na sluchatka
No na tu geniusku to nejde, kdyz jsem mel jeste pred touto deskou, jinou- GIGABYTE, tak tam jsem mel zapojenou tu genius kartu a front panel v zakladni desce, a v ovladacich panelech jsem nastavil jeden vstup jako vychozi (Genius) a druhy jako pripojitelne (Front panel) proto se divim, ze je to na tehle desce tak komplikovane. Bude stacit kdyz zapnu jen Front panel, nebo musim Front panel i integrovanou zvukovku? Vite- moc nerad se hrabu v biosu a nechtel bych tam chodit vice nez dvakrat.
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Úno 2014 14:00) ---
Ted jsem to udelal tak, ze ted mam v biosu na Enabled Front i integrovanou vukovku, ted se mi v zvuku objevuji sluchatka, zde:
Problem je v tom, kdyz zapojim sluchatka, tak porad bezi Genius reproduktory a ne sluchatka. Nejake napady?
Nainstalovali se nejake ovladace, pres IObit driver Booster, a potom pres Windows uptade, ale ovladace jako integrovane zvukovky tam nejsou- souvisi to s tim? Na te starsi desce mi to akhle jak to mam ted fungovalo. Pri zapojeni sluchatek se preplo na sluchatka a Genius se vypla.
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Úno 2014 14:00) ---
Ted jsem to udelal tak, ze ted mam v biosu na Enabled Front i integrovanou vukovku, ted se mi v zvuku objevuji sluchatka, zde:
Problem je v tom, kdyz zapojim sluchatka, tak porad bezi Genius reproduktory a ne sluchatka. Nejake napady?
Nainstalovali se nejake ovladace, pres IObit driver Booster, a potom pres Windows uptade, ale ovladace jako integrovane zvukovky tam nejsou- souvisi to s tim? Na te starsi desce mi to akhle jak to mam ted fungovalo. Pri zapojeni sluchatek se preplo na sluchatka a Genius se vypla.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3878
-
od Riviera kid
Zobrazit poslední příspěvek
24 kvě 2025 18:47
-
- 3
- 2704
-
od Dolpi
01 pro 2024 21:36
-
-
Bezdrátové sluchátka s ANC do 2000Kc k TV
od walderan » 15 led 2025 12:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 6
- 3378
-
od walderan
18 led 2025 17:51
-
-
- 5
- 4128
-
od Kadel33