Počítač se stále vypíná.
Počítač se stále vypíná.
Dobrý den, mám dotaz. Předevčírem jsem v noci z nudy zapl GTA 4, chvíli hrál a po nějaké době se počítač vypl jak kdyby vypadli pojistky. Nechal jsem to být a šel spát. Druhý den jsem vstal, zapl počítač a než jsem se stihl přihlásit do Windowsů počítač se znovu vypl. Tento problém přetrvá. Abych byl přesnější, počítač se nepřehřívá teploty u všech komponentů jsou zcela standartní. Projevuje se to víceméně pořád stejně. Počítač zapnu naběhne logo Windows zazní přivítací melodie a počítač se vypne. Ovšem někdy se stane, že se dokonce přihlásím a chvíli na pc pracuji.. Ale třeba po 5-ti minutách opět sepne. Vůbec nevím co s tím. Všiml jsem si toho, že když už se dostanu do systému a chci jít třeba na Internet nefunguje například Facebook, Google a podobně prohlížeč mi to zakáže což se nikdy nedělo. Děje se to u všech možných prohlížečů. Mám Windows 7. Děkuji moc za všechny rady. 

-
- Pohlaví:
Re: Počítač se stále vypíná.
Vypne nebo restartuje. Jaký je to počítač, komponenty včetně zdroje - typ a výkon/W ?
Tohle bez dalších informací vypadá na odchod zdroje. Vyzkoušej jiný zdroj.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Budto vada hw (zdroj, deska) nebo virus.
Udelat programek ktery bude nahodne pres ACPI vypinat zdroj je velice jednoduche. Jestli hw nebo sw se da snadno zjistit spustenim Linuxu z CD, jestli se to bude take vypinat.
Udelat programek ktery bude nahodne pres ACPI vypinat zdroj je velice jednoduche. Jestli hw nebo sw se da snadno zjistit spustenim Linuxu z CD, jestli se to bude take vypinat.
Ano je (Jednoduchý návod jak ten vypínací virus udělat http://www.youtube.com/watch?v=NCqgTVH1sWg )
Udelat programek ktery bude nahodne pres ACPI vypinat zdroj je velice jednoduche
-
- Pohlaví:
Sice nevím jak to souvisí s dotazem, ale budiž. Ten prográmek by se ovšem musel do PC nějak dostat. Toto vypadá spíš na mizerný zdroj. Chce to více informací.
Ano,to je nejpravděpodobnější možnost (vadný zdroj).
2hustoch: Nějak nechápu, k čemu ty Tvoje dva příspěvky jsou. Prachsprostý SPAM!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Tohle ale zdroj nezpusobuje zcela urcite, takze nejaka potvora tam nejspis bude:
Všiml jsem si toho, že když už se dostanu do systému a chci jít třeba na Internet nefunguje například Facebook, Google a podobně prohlížeč mi to zakáže což se nikdy nedělo
Prvni bych skusil Linux, je to zadarmo a je to rychle. Kdyz se v linuxu nevypne ani jednou, dela to neco ve Windows.
Všiml jsem si toho, že když už se dostanu do systému a chci jít třeba na Internet nefunguje například Facebook, Google a podobně prohlížeč mi to zakáže což se nikdy nedělo
Prvni bych skusil Linux, je to zadarmo a je to rychle. Kdyz se v linuxu nevypne ani jednou, dela to neco ve Windows.
-
- Pohlaví:
Především je problém v komunikaci. Co znamená tohle?
Vir či jiná potvora by to ale být mohl, jenomže to tu můžeme hádat.
a podobně prohlížeč mi to zakáže
Vir či jiná potvora by to ale být mohl, jenomže to tu můžeme hádat.
Nejspis ze se mu v prohlizeci zobrazi nejaka hlaska s chybou.
Jako prvni bych se podival do HOSTS souboru, jestli tam neni neco pridano (c:\windows\system32\drivers\etc nebo tam nekde)
Jako prvni bych se podival do HOSTS souboru, jestli tam neni neco pridano (c:\windows\system32\drivers\etc nebo tam nekde)
-
- Pohlaví:
Nejspis ze se mu v prohlizeci zobrazi nejaka hlaska s chybou.
A to je přesně to hádání které nikam nevede.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3741
-
od Laniga
Zobrazit poslední příspěvek
14 úno 2025 14:07