zdravim dnes jsem si zapojil grafickou kaftu ati radeon x1600 pro 512MB AGP
no tak jsem zapnul PC a vidim ze hned pri startu jsoutam cerne prouzky tak jsem vypnul PC a s grafikou jsem trochu pohnul nahoru a přidělal šroubkem pak zapnul PC a jeho v poho zkousel jsem hru crysis i spiderman 3 všechno šlapalo jak ma tak potom jsem zapnul hru prototype to mi slo taky vpoho ale když se tam udelal nejaky větši efekt (neco hodne vybouchlo) tak se mi ukazala modra obrazovka tak jsem vypnul pc nechal odpocinout pak zase zapnul a zase hned uyacatku tam byly cerne pruhy tak jsem zasel pohnul nejak s grafikou a zase jelo tak jsem potom zapnul GPU-Z a dival se na teplotu ukazovalo to tam že jede pořad na 39 stupnu celsia (bez zatizeni) pak jsem zapnul VideoCardStabilityTest no a pri trochu vetsim zatizeni teplote vzrustla na 41 supnu a pak cerna obrazovka
Tak prosim nevite co s tim? Za každou radu budu rad
asi špatny kontakt u GK
Re: asi špatny kontakt u GK
Možná jd vadný kabel do monitoru. Zkus vyměnit z jiný.
CPU - Intel Core i7-9700K + Noctua NH-D14
MB - MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON
RAM - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz
GPU - GeForce GTX 1070 GAMING X 8G
PSU - EVGA 650 GQ Power Supply
CASE - Fractal Design Define C TG
MB - MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON
RAM - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz
GPU - GeForce GTX 1070 GAMING X 8G
PSU - EVGA 650 GQ Power Supply
CASE - Fractal Design Define C TG
jo zkusil jsem i jiny monitor ale stale to beha stejne
Takhle to vypada ze kdyz se zahreje GPU, tak to zpusobi tenhle problem.
Skus spustit test, ale tentokrat k sobe primackni rukou chladic na graficke karte ke karte. Pokud to na chvili pomuze, tak je poskozeny spoj mezi GPU a kartou, coz se ale moc spravit neda.
Skus spustit test, ale tentokrat k sobe primackni rukou chladic na graficke karte ke karte. Pokud to na chvili pomuze, tak je poskozeny spoj mezi GPU a kartou, coz se ale moc spravit neda.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Kontakty GK jsou sice pozlacené, ale to nebrání jejich znečištění. Zkus kontakty na GK vyčistit měkkou školní gumou.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
no na to jsem se dival jestli to je nebo neni znecistene ale jak jsem to porovnaval s moji starou ati radeon 9550 tak tam zadny rozidl nebyl
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Úno 2014 16:33) ---
zkusil jsem to vyčistit tou gumou ale žadny rozdil tam nebyl
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Úno 2014 16:33) ---
zkusil jsem to vyčistit tou gumou ale žadny rozdil tam nebyl
No tě mě napadlo jestli to nemuže byt zdrojem protože jsem před touhle grafikou jsem měl grafiku Nvidia GeForce 7300GT a tam bylo taky přid.napajeni tak jsem koupil na to redukci a zapojil ze zacatku bylo vse vpohode ale když jsem zapnul nejake narocnejsi hry tak to tam blbnulo a strasnea sekalo se to tak jsem hral counter strike a potom v counteru se mi strasně snizilo FPS asi nejak ze 100 na 20 FPS tak jsem si myslel že grafika odešla tak jsem ji potom dal na vyzkouseni kamosovi no a on tam sice nemel redukci ale grafika mu jela totalne v poho bez chyb proste jak ma
Videl bych to na zdroj, nebo desku. Kdyz jsem mel ATI Radeon X1950PRO 256mb DDR3 zacala mi ukazovat artefakty, cary a ctverecky na monitoru, a chyba bylo u konektoru pridavneho napajeni na grafice, vycistil jsem to, pajkou jsem zacelil spoje a vse fungovalo jak ma.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
no ty cary a ctverecky to mi ukazuje taky tak musim vypnout comp a pohnout s grafikou a pak to zase jde ale jine grafiky ktere nepotrebuji pridavne napajeni jednou uplne v poho a ta grafika kterou ted mam tak ta bez pridavneho napajeni nejde a ta druha ndivida geforce bez prid. napajeni jela
To uz tak proste je, nekterym grafikam stci napajeni ze slotu a nektere vyzaduji pridavne napajeni.
Taktoval jsi? Mužeš zkusit zvýšit otáčky ventilatoru.
Taktoval jsi? Mužeš zkusit zvýšit otáčky ventilatoru.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
ja radsi netaktuji pote co jsem spalil procesor:D ale nevim jak by to mohlo byt ventilatorem
Jen kvuli teplotam, o cemz taky pochybuju.
Neni na grafice nejaky cerny flicek (spalenina), nebo kondenzator jestli neni nafoukli.
Jinak uz nevim cim by to molho byt.
Neni na grafice nejaky cerny flicek (spalenina), nebo kondenzator jestli neni nafoukli.
Jinak uz nevim cim by to molho byt.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3527
-
od tuningrob
Zobrazit poslední příspěvek
13 pro 2024 22:20