Ahoj,před chvíli jsem zapnul notebook,ale i chladící podložku,Mám problém,začelo to docela hučet,ale né tak jako to hučelo vždycky,notebook jsem okamžitě vypnul,a už nic nehučí,ale prozměnu mi připadá že ten větrák u notebooku nefunkuje.. Prosím je to fakt nutné
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Bře 2014 07:00) ---
Ale něco v notebooku jakoby hučí,takže fakt nevím
Extrémě nutné!!!|Připadá mi že nefunkuje větrák u noteooku
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Extrémě nutné!!!|Připadá mi že nefunkuje větrák u noteoo
co to je za notebook? jak je stary? zkus zkontrolovat teploty pomoci programu speedfan
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

[b]Rozcestník mých článků
Namísto Speedfanu bych raději použil HWMonitor, je spolehlivější.
K tomu větráku: Je mi líto, ale noťas máš na stole Ty, ne já, takže jedině Ty jsi schopen zjistit, zda větrák funguje. Když noťas zapneš, měl by z výdechu chladiče procesoru jemně ale znatelně foukat vlažný až teplý vzduch.
Ten Tvůj popis "hučí", "nehučí", "hučí jinak", "jakoby hučí", to je věc
Co si o tom mám myslet

K tomu větráku: Je mi líto, ale noťas máš na stole Ty, ne já, takže jedině Ty jsi schopen zjistit, zda větrák funguje. Když noťas zapneš, měl by z výdechu chladiče procesoru jemně ale znatelně foukat vlažný až teplý vzduch.
Ten Tvůj popis "hučí", "nehučí", "hučí jinak", "jakoby hučí", to je věc

Co si o tom mám myslet

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Tak se podívej jestli se točí ne? Na 99% má notebook zespodu mřížku, zkrz kterou je ten větrák vidět.
V počítači se taky točí pevnej disk, to může bejt to tvoje jakoby hučení.
V počítači se taky točí pevnej disk, to může bejt to tvoje jakoby hučení.
Just Fucking Google It!
Zpět na “Problémy s hardwarem”