jinak mi to dělá takový věci, že když to zapnu nebo restartuji, tak to při načítání původních obrazovek, kde je logo mb asik, pak bios, boot, tak rychle problikává chvílama a ukazuje "NO SIGNAL", pak to najednou skočí a je klasické startování systému Windows (7 HP 64bit), načte se to a všechno zas v pohodě. Někdy to umí furt problikávat se signálem, vidím chvilkama bios, chvilkama logo, chvilkama h*vno, při bootování se to zas hodí na začátek startu a zas dokola

No a před chvílí mi to hodilo do toho BSODu, když jsem měl spuštěný video na youtube, myslím v HD zrovna, ... zničeho nic najela černá obrazovka, jak kdyby vypadla karta a "NO SIGNAL", jen zvuk jel dál, dal jsem alt+f4, abych zrušil prohlížeč, probliklo to... a po chvilce blue screen -_- Mám domnění, že je to grafickou kartou, že nějak nezvládá velký výkon zbytku hw, na to jak je stará ta gk.
Jinak mám CPU AMD Phenom(tm) II X4 965 Processor (4 CPUs), ~3.4GHz a 8GB RAM 1333Mhz
Vyzkoušel jsem integrovanou gk a to mi začátek proběhl stejně, ale pak už se to načetlo a jelo. Vyzkoušel jsem i 2. gk geforce 7300GT, na té se mi právě stal ten výše popsaný BSOD před chvílí. Ve starším PC s dvoujádrem cpu jede v pořádku jak má.