Odinstaloval jsem omylem ovladač usb3, bod obnovy nepomohl * Vyřešeno

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

robsonek01
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Odinstaloval jsem omylem ovladač usb3, bod obnovy nepomohl *

Příspěvekod robsonek01 » 15 bře 2014 10:37

ahoj lidi mam takovy problem omylem jsem si odinstaloval ovladac na usb3 na notebooku asus n61jv a pote jsem dal obnovit z bodu obnovy ovladac tam sice je ale sviti mi u nej zluty vykricnik a usb funguje podivne a zarizeni ktere je k nemu pripojene se co minutu odpoji a pripoji tudiz treba na flesku nic nenakopiruji
tak jsem si na asusu stahl ovladac s zkousel jsem ho znovu nainstalovat a vse konci touhle hlaskou nevite co stim nechce se mi obnovovat tovarni nastaveni a par hodim ladit system diky za kazdou pomoc
USB3_error.png
USB3_error.png (28.16 KiB) Zobrazeno 328 x

/*
  1. Oprava nadpisu „problem z usb3 ovladacem“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? (nadto ještě „Z“ – z koho/čeho…) Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?
  2. Je dobře, že obrázky vkládáš jako přílohu; když z nich navíc ořízneš zbytečné plochy, bude to dokonalé. ;-) Po oříznutí jednak obrázek zabere míň místa, jednak se z původních téměř čtvrt megabajtu smrsknul na 28 KB, tedy ca. na osminu své původní velikosti.
Myloš
*/

Reklama
wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: problem z usb3 ovladacem  Vyřešeno

Příspěvekod wattmetr » 15 bře 2014 10:52

A zkusil jsi, co Ti radí ta chybová hláška :shock:

1. Zkontroluj tu cestu, o které ntb tvrdí, že ji nemůže najít a zkontroluj, zda máš k jejím jednotlivým složkám postupně přístup.
2. Najdi instalační balíček nusb3drv.msi a zadej k němu cestu ručně
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

robsonek01
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Odinstaloval jsem omylem ovladač usb3, bod obnovy nepomo

Příspěvekod robsonek01 » 15 bře 2014 11:47

ahoj tak ja kdyz to skousim najit rucne tak se dostanu do administratora to je slozka z nazvem neho profilu a tam zadnou app data nemam nebo ji nevidim a je zkryta muze to byt

--- Doplnění předchozího příspěvku (15 Bře 2014 11:58) ---

jo tak uz jsem ji nasel byla skryta

--- Doplnění předchozího příspěvku (15 Bře 2014 12:02) ---

jo po zadani cesty rucne vse funguje diky

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”