zdravím, prosím poraďte. Na ntb MSI 6837D jsou XP pro SP3 a mám dva problémy. Nevím jestli spolu souvisí. snad ne. jeden problém je že nejsem schopen najít a nainstalovat ovladač pro "velkokapacitní paměťové zařízení" - žlutý otazník.
druhý je že nepracuje CD mechanika. Ve správě počítače je uvedena DVD jako " DTSOFT Virtual CDrom Device"
Instalačku původní nemám, když mu nabízím ať si vyhledá co potřebuje na mé instalačce tak nenajde nic, to samé na netu. Zkusil jsem stáhnout ze stránek MSI LiveUpdate 5 ale to taky nepomohlo.
Nemáte někdo nápad co s tím ? Když to přeinstaluju mým systémem tak ovladače nenajdu tuplem.
děěkkuujjii moc
nejde CD mechanika Vyřešeno
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: nejde CD mechanika
Virtuální mechanika není skutečná a je vytvořena nějakým programem (Daemon ap.) Ve Správci zařízení by jsi měl mít skutečnou DVD mechaniku.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
tu právě nemám a nevím jak ji obnovit. Když zakážu virtual a dám vyhledat změny tak se nic nestane.
:(
:(
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Dej sem obr. do přílohy ze Správce zařízení.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nejspíš chybí ovladač. Měl by být na stránkách výrobce ntb.
tak jsem sformátoval disk a natáh zálohu, vypadá to takto:
Jak se zbavit toho virtuálního disku ? V comandru jsou v nabídce disků oba dva, ale virt je nefunkční.
Taky nevím co je veklokapacitní zařízení, disk chodí normálně.
Jak se zbavit toho virtuálního disku ? V comandru jsou v nabídce disků oba dva, ale virt je nefunkční.
Taky nevím co je veklokapacitní zařízení, disk chodí normálně.
Jestli nepoužíváš Daemon Tools, tak tu virt. mechaniku odinstaluj (dvojklik na ni - záložka Ovladač - Odinstalovat) a pak přes Ovládací panely odinstaluj Daemon Tools. Pozor, ne obráceně, měl bys problémy!
Dále stáhni CPU-ID, spusť ho a dej sem screen ze záložky Mainboard.
Dále stáhni CPU-ID, spusť ho a dej sem screen ze záložky Mainboard.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
tak to bude asi tato situace, protože Daemon jsem odinstaloval předtím .. 
CO s tím teď ?

CO s tím teď ?
Nainstalovat zpět a použít správný postup.
Ta moje druhá rada Tě v konečném důsledku zbaví toho žlutého otazníku. MSI totiž používá několik druhů označení a z té záložky Mainboard CPU-ID bychom měli přesně zjistit, co máš za ntb.
Ta moje druhá rada Tě v konečném důsledku zbaví toho žlutého otazníku. MSI totiž používá několik druhů označení a z té záložky Mainboard CPU-ID bychom měli přesně zjistit, co máš za ntb.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
ještě jsem někde vyčetl (už nevím kde) : market name MSI EX600
Koukni sem http://www.msi.com/product/nb/EX600.html#/?div=Driver doplň správný OS, stáhni ovladač chipsetu (2. v pořadí), nainstaluj a ten otazník by měl zmizet.
Dej vědět, jak jsi dopadl jak s odinstalací Virtual CD-ROM, tak i s tím otazníkem.
Dej vědět, jak jsi dopadl jak s odinstalací Virtual CD-ROM, tak i s tím otazníkem.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2308
-
od shockwave
Zobrazit poslední příspěvek
01 zář 2024 09:51