Dobrý den, mám externí HDD od Seagate s kapacitou 2 T. Poslední dobou začal ale zlobit a už jsem ve stavu, kdy ho nemohu připojit ani na notebook, ani na stolní PC a dokonce mi ho nebere už ani TV. Po připojení do USB na stolní PC se nenačte ani v zařízeních.... U notebooku se mi načte pouze v zařízeních, ale už se na něj nemohu připojit... Zkoušel jsem opravovat tabulku souborů přes příkazový řádek... ale to mi píše, že se na HDD nemůže PC připojit...
Nevíte co s tím?
Předem díky :)
Nelze připojit externí HDD
-
- Pohlaví:
Re: Nelze připojit externí HDD
Vítej na PC-HELP!
Možný problém s napájením - zkus tzv. Y USB kabel.
Pokud se hlásí do systému alespoň jako RAW, zkus použít nějaký software pro obnovu, mě se v tomto případě osvědčil GetDataBack - POZOR! je verze jak pro FAT32, tak pro NTFS! A jde o placený software.
Zkus jej rozebrat, vyjmout disk a připojit jej přímo k počítači. Pokud se rozběhne, zazálohuj data, proveď scan disku pomocí CrystalDiskInfo.
Možný problém s napájením - zkus tzv. Y USB kabel.
Pokud se hlásí do systému alespoň jako RAW, zkus použít nějaký software pro obnovu, mě se v tomto případě osvědčil GetDataBack - POZOR! je verze jak pro FAT32, tak pro NTFS! A jde o placený software.
Zkus jej rozebrat, vyjmout disk a připojit jej přímo k počítači. Pokud se rozběhne, zazálohuj data, proveď scan disku pomocí CrystalDiskInfo.
Re: Nelze připojit externí HDD
Tak ti děkuji, ale jdu ho hned rozebrat... rozpadl se mi mini USB v disku 
--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Bře 2014 14:35) ---
Tak to bylo tim, že mini USB v externím HDD upadlo... totálně se mu rozpadly pájené spoje... Když připojim HDD jako interní tak šlape... Takže jdu schánět pájku
. Moc jsi mi pomohl, díky :)

--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Bře 2014 14:35) ---
Tak to bylo tim, že mini USB v externím HDD upadlo... totálně se mu rozpadly pájené spoje... Když připojim HDD jako interní tak šlape... Takže jdu schánět pájku

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 2548
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
06 říj 2024 08:55