Ahoj vespolek,
mám problém. Dneska zapnu notebook - nejdřív začal cvakat s největší pravděpodobností disk. Pak černá obrazovka (přikládám, co se tam psalo).
Nemýlím se, že odešel disk..?
No a po nějaký době jsem ho zapnul... a už naskočil. Nicméně při pokusu o jeho zprovoznění jsem se dostal do nabídky Lenovo Instant reset a povedlo se mi ho hodit do továrního nastavení, takže záchrana dat už asi taky nepřichází v úvahu.
Takže... je to na 100% disk? Ať vím, co napsat do reklamačního protokolu.
Pravděpodobně odešel disk
Re: Pravděpodobně odešel disk
Nikdo nic?
Na 90% ano.
Tak jsem notebook poslal na reklamaci do Alzy. Jsem ale debil a zapomněl jsem přibalit kabel
před chvílí jsem tady na něj šlápnul.
Myslíte, že si to tam napojí na vlastní nebo je to problém a musím jim ho poslat dodatečně? Nerad bych to pak zas všechno posílal znova za 140,- až mi to pošlou zpátky, že jsem jim neposlal všechno.

Myslíte, že si to tam napojí na vlastní nebo je to problém a musím jim ho poslat dodatečně? Nerad bych to pak zas všechno posílal znova za 140,- až mi to pošlou zpátky, že jsem jim neposlal všechno.
Jaký kabel krucipísek. Napájecí adaptér? Fakt netuším jestli ho tam budou mít, uvidíš, doufej, že ano.
No tak samozřejmě napájecí adaptér, jinej kabel, kterej by se dal dal zapomenout mě nenapadá.
Tak teda doufám no. Teď se tady ještě seru s tátovým notebookem, zkouším tu tvojí diagnostiku

Tak teda doufám no. Teď se tady ještě seru s tátovým notebookem, zkouším tu tvojí diagnostiku

Na 100% tam maji zdroje, lenova maji stejny konektor uz par let. Pak dej vedet, jak to dopadlo:-)
OK, hodně štěstí, ještě by jsi tam mohl zkusit zavolat no a zeptat se co a jak.
Jestli chceš řešit ten notebook tak to hoď do nového tématu.
Jestli chceš řešit ten notebook tak to hoď do nového tématu.
Ok, dám vědět. Teď vypínám, aby to trochu vychladlo, abych mohl udělat screen "na studeno". Dost to topí. Nejdřív všechno udělám a pak založím topic. Ono tam těch problémů bude víc, je to můj první notebook a už asi chudák bije z posledního.
Tak až dneska mi napsali, že ten notebook přijali na reklamačním. A koukám, že tady mám nepřijatej hovor od neznámýho čísla, takže pravděpodobně budou volat. Mám se připravit na to, že mi řeknou, že jsem s nim někde mrsknul a budou dělat problémy? Kupoval jsem ho na Alze.
To nevim, ale nelzi:-). Vis co, jak se budem chovat my k nim, budou se chovat oni k nam:-)
No tak lhát nemám proč. Nikdy mi nespadl. Jde mi o to, aby mi neřekli, že mi prostě někde spadl a serou na mě.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 1460
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
05 čer 2025 17:42