Už vážně nevim,sekne se jen na netu

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

dannyfur
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Už vážně nevim,sekne se jen na netu

Příspěvekod dannyfur » 05 dub 2014 21:24

Ahojte. Mám takovej záludnej problém s počítačem, netuším ani s čím mám vlastně ten problém. Stává se mi, že když jsem na netu - naprosto jedno v jakém prohlížeči, tak se mi sekne celý počítač. Zamrzne grafika, zastaví se kurzor, a nejde vůbec nic dělat, ani Alt+Ctrl+Del - prostě jen tvrdej restart. Vypozoroval jsem, že když jsem u počítače, a hned po zamrznutí začnu mačkat Win tlačítko, tak se cca po 10 zmačknutích probere, pak se ale zasekne znova, a když to opakuju, tak čím dál častěji. Jinak práce s počítačem naprosto v pohodě, hry, editace videa - i náročné věci, prostě všechno v pohodě. A ten net se sekne třeba i když vůbec u toho nejsem. Nemáte s tim někdo zkušenost? čím to bude - síˇovkou, systémem, grafikou? Nemám ani šajn co s tim dělat. Mám win7-64bit... Moc děkuji za jakékoliv info a pomoc. Dan

Reklama
Uziv00
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Už vážně nevim,sekne se jen na netu

Příspěvekod Uziv00 » 06 dub 2014 07:32

Vítej na PC-HELP!
Moností může bý samozřejmě více. Takže by to chtělo postupně vyřazovat jednotlivé komponenty. Pro začátek bych zkusil jinou síťovku a ti integrovanou zakázal.
Taky je možné, že máš v PC nějakou havěť. Můžeš zkusit třeba live linux. A procházet net v něm.

Zpět na “Problémy s hardwarem”