Harddisk a volné místo Vyřešeno
Harddisk a volné místo
Nechci otravovat, ale mám dotaz. Jde o zálohy na harddisku 350GB. Čím víc se maže a ukládá stejná velikost dat plus pár MB, tím víc se harddisk plní. Proč tomu tak je? Zatím mi to nikdo nevysvětlil. Obrázky sou tady http://uloz.to/xN3LgAcy/rar-rar . Jedná se o disk Caviar. Ta moje záloha je skoro stejně velká. Jen přidávám pár MB dat. Jak tomu mám zabránit? Existuje na to nějaká aplikace? Zatím jsem dal data jinam a disk Caviar zformátoval. Pak jsem je vrátil zpět. Po vrácení dat po zformátování harddisku, pak harddisk nabízel hromadu volného místa. Před zformátováním tam bylo jen zhruba 10GB volného místa a nemohl jsem ta data uložit. Harddisk hlásil málo místa. Nechci vykonávat tuto proceduru. Je to na mnoho hodin. Mám NTFS a legální XP. Děkuji za vysvětlení.
-
- Pohlaví:
Re: Harddisk a volné místo
Jde o to, co všechno si na ten disk ukládá systém. Obrázky se dávají sem, jako příloha, viz. Jsem tu poprvé.
Tam jsem to nenapsal. Jde o externí hardisk přes USB. Obrázky jsem dal jinam z toho důvodu, že jich je moc. Díky za pochopení.
-
- Pohlaví:
Já to chápu, ale pochybuji že to někdo bude stahovat.
A jak to mám udělat? Asi to spojím ty obrázky.
-
- Pohlaví:
- Přílohy
-
- treemap.gif (41.33 KiB) Zobrazeno 888 x
Aplikaci SpaceMonger jsem měl a bylo to podobný.
7% je málo. Doporučené volné místo pro pohodlnou práci s HDD je 10 - 20%. Doporučuji koupit "větší" HDD.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2296
-
od Karrex
Zobrazit poslední příspěvek
15 črc 2025 07:53
-
-
Něco mi žere misto na szstemovem SSD Příloha(y)
od Ketty02 » 13 zář 2024 12:36 » v Vše ostatní (bezp) - 14
- 6166
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
14 zář 2024 10:56
-
-
-
Zapojení grafické karty na 12 pinů místo 14
od windroid2 » 16 pro 2024 12:22 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 4
- 2249