--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Dub 2014 02:12) ---
Podle biosu mam nahranou verzi 32.1, takze by to melo bejt v pohode. Ale everest pise neznamy procesor. Novejsi bios nejde nainstalovat, pise mi to porad, ze na usb neni spravny soubor. Tak nevim. Kdyz mam jakykoliv jiny dvoujadro, pise mi to ve spravci systemu v prehledu u hodnoceni vykonu pocitace vzdycky obe jadra, ale ted mi to ukazuje sice spravny nazev procesoru, ale jadro jedno na 3.0ghz. Tak nevim jestli to tak ma byt nebo to chce novejsi bios a ten mi prost nejde do prdele ani po 2h srani nahrat.
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Dub 2014 07:41) ---
Ten soubor s biosem co stahnu ma v sobe nejaky exe soubor a jestli jsem to spravne pochopil, tak ten mam spustit a vytvori mi bootovaci usb s biosem. Ale jak chci otevrit exe, tak to spadne. Takze nevim co s tim.
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Dub 2014 07:58) ---
Tohle mi pise cpu-z ta frekvence je nejaka divna ne? Melo by to jet na 3ghz. Jinak pc je nove postaveny a je na nem novy system, cista instalace.
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Dub 2014 08:01) ---
A tohle mi to hazi, kdyz chci spustit soubor afude238.exe na usb
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Dub 2014 08:03) ---
Takze vubec netusim co s tim. Kdyz to necham jen extrahovane na usb, tak mi to pise, neco jako, ze to nenaslo bios a abych vlozil root
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Dub 2014 08:12) ---
Jeste prikladam screen te obrazovky co mi to hlasi kdyz chci flashnout bios
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Dub 2014 08:21) ---
Jeste foto jak procesor vidi windows