Lenovo g505s - Načítání..
Lenovo g505s - Načítání..
Zdravím, mám ntb lenovo g505s. Mám problém ho vůbec zapnout. Zapnu ho a naskočí prostě "Lenovo probíhá diagnostika počítače" a to trvá x let. Nic se neděje pouze to, čekal jsem 10 - 20 - 30 min a nic. Nevím co stím, nejdřív se chci zeptat a potom reklamovat.
Re: Lenovo g505s - Načítání..
Vítej na PC-help!
Jestli je v záruce, rovnou reklamuj, tady ztrácíš čas. Ne, že by Ti nikdo neporadil, ale vyústí to stejně do reklamace.
Jestli je v záruce, rovnou reklamuj, tady ztrácíš čas. Ne, že by Ti nikdo neporadil, ale vyústí to stejně do reklamace.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Asi jiná cesta není no. Ale bojím se, že můžu při reklamaci ztratit soubory nebo, že by mi do nich někdo vlezl.
Jestli je vadný HDD, tak je Tvoje obava velmi oprávněná.
Ale HDD by mohl být i v záruce uživatelsky přístupný (zrovna tak i RAM), takže HDD by šel vyndat, zkusit připojit do klasického PC jako další HDD a stáhnout si data. Pak můžeš bez obav reklamovat.
K té uživatelské přístupnosti Ti ale víc řekne třeba petr22 nebo i zeus, až se tady některý z nich objeví.
Ale HDD by mohl být i v záruce uživatelsky přístupný (zrovna tak i RAM), takže HDD by šel vyndat, zkusit připojit do klasického PC jako další HDD a stáhnout si data. Pak můžeš bez obav reklamovat.
K té uživatelské přístupnosti Ti ale víc řekne třeba petr22 nebo i zeus, až se tady některý z nich objeví.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Začlo to, že jsem si zapl ntb vše bylo ok. Ale pak jsem šel na fb a najednou to prostě seklo nešlo nic udělat ani vypnout/restartovat, tak jsem vyndal baterku a zase zandal a zapl anic se nestalo fůrt se to načítalo tak jsem tlačítkem co zapínam pc jsem vypl.
V každém případě se pokus zachránit si data a pak dej noťas na reklamaci. To už bude jedno, jestli je vadný HDD nebo třeba základní deska 

A jak si zachráním ty data? Potřeboval bych poradit do neděle, protože v pondělí to jdu dát na tu reklamaci, je tu někdo kdo mi by mohl poradit? 

Odšroubuješ spodní kryt notebooku a vyndáš ramecek s harddiskem, ten ma klasicke SATA napajeni a SATA konektor, což normálně připojíš do počítače.
obrazek:
http://www.notebookcheck.it/fileadmin/_ ... 56ed38.jpg
obrazek:
http://www.notebookcheck.it/fileadmin/_ ... 56ed38.jpg
A když to udělám a přenesu všechn soubory do pc tak ty soubory tam už nebudou v ntb? PS: Dá se na tom něco zkazit?
--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Dub 2014 09:00) ---
A když to udělám a přenesu všechn soubory do pc tak ty soubory tam už nebudou v ntb? PS: Dá se na tom něco zkazit?
--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Dub 2014 09:00) ---
Ano. Můžeš je přenést a potom zformatovat disk. Pokazit můžeš vždy něco, ale když budeš při smyslech tak si myslím že ne...
Prosím, napíšete mi nějaký postup v bodech? Byl bych vdečnej.
PS: Abych to mohl zapojit tak musím mít nějaký kabel ?
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Dub 2014 19:49) ---
Prosím někdo kdo mi rychle poradí?
PS: Abych to mohl zapojit tak musím mít nějaký kabel ?
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Dub 2014 19:49) ---
Prosím někdo kdo mi rychle poradí?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2696
-
od PARKR
Zobrazit poslední příspěvek
08 úno 2025 09:18
-
-
zamrzání Ntb + dlouhé načítání stránek a aplikací
od PARKR » 11 led 2025 12:56 » v Problémy s hardwarem - 8
- 2604
-
od PARKR
11 led 2025 15:10
-
-
-
Chyba načítání stránky v prohlížeči, kde to fungovalo! Příloha(y)
od Minapark » 23 srp 2024 11:53 » v Internet a internetové prohlížeče - 5
- 5191
-
od Minapark
30 srp 2024 09:29
-
-
- 11
- 3913
-
od matty