Počítač vypadá že běží, ale monitor se nespustí
Počítač vypadá že běží, ale monitor se nespustí
zdravim... mel bych dotaz na nekoho kdo rozumi PC... prestal mi jit PC jakoby bezi ale nespusti se monitor, jak poznam jestli to je grafikou nebo cim by to mohlo byt..? moc tomu nerozumim.:(
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 21 dub 2014 19:56, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis
Důvod: Upraven nadpis
Re: asus P5KPL
ne ne.. monitorem to neni... ten jsem zkousel.... no grafika je tepla takze asi nejak bezi... jinak zdroj bezi vetrak na procesoru taky a ani neproblikne jakoby klavesnice jako ten caps lock atd. ta vypada ze taky jakoby nejde...
-
- Pohlaví:
Jakoby, co je to za informaci? Pokud by běžel systém, slyšel by si jeho znělku, tohle vypadá na upečenou grafiku - servis, nebo pokud to není notebook můžeš zkusit jinou.
no jakoby znamenalo, ze nevim jak to poznat:-D :( zvuk ze by nabehly WIN. to neudela... to nenabehnou,, tak to stejinak, nez si od nekoho pujcim jinou grafiku, tak to asi jinak nepoznam no... mozna na tom PC bude v p....i OS... zavirovanej, mozna smazanej.. ale stejinak by melo neco na monitoru nabehnout. na monitoru to akorat napise no connect
Bude to na 99% HW chyba, pujc si nekde grafiku. Muze byt v pytli i deska
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
mozna na tom PC bude v p....i OS... zavirovanej, mozna smazanej..
Tak hned ti řeknu, že to je asi blbost... Jelikož kdyby se ti smazal systém, tak by ti naskočila chybová hláška, bude to grafikou... Skus servis, nebo (jestli máš normální stolní pc a né NB) tak vyměň grafiku, třeba od nějakého kamaráda. Potom... Trochu jsem nepochopil, proč si myslíš, že by mohl být zavirovaný?? Ale to je jedno... Pokud by jsi to přece jenom rozjel a myslíš si, že máš zavirovaný PC, tak potom to řeš přes PC-HELP a to tak, že vložíš do příslušné sekce log z programu HiJackThis (v podpisu).
Tak si to shrneme: Je to na 75% grafickou kartou, skus vyměnit, nebo si zajdi do servisu.
Doufám, že jsem aspoň trochu pomohl a přeji hezký zbytek dne

-Petrisan01
Nemusí to bejt zrovna grafika, ale i nějaký jiný komponent... Deska, RAM, atd...
Podle me je to chyba, kterou zakladni deska nepozna, takze na 95% nebude chyba v desce, ale v graficke karte. Jelikoz graficka karta sama nehlasi zadnou chybu, tak se bude jednat o neco, co nepozna ani samotna graficka karta - muj odhad je, ze je usmazene graficky procesor.
Ciste teoreticky by mohlo pomoct grafickou kartu upect v troube, zvlast pokud je to nejaky topivejsi kousek jako je Geforce 8800.
100% urcit problem je mozne pouze vymenou komponent - cizi grafickou kartu v tomto PC, svoji jinde.
Ciste teoreticky by mohlo pomoct grafickou kartu upect v troube, zvlast pokud je to nejaky topivejsi kousek jako je Geforce 8800.
100% urcit problem je mozne pouze vymenou komponent - cizi grafickou kartu v tomto PC, svoji jinde.
dekuji za rady odpoledne budu mit pujcenou grafiku. taky si myslim ze to bude graf. jinak graf ma cislo popr. 4718462008866 .. jak rikam ja tomu moc nerozumim jen me tam je divny ze neproblikne ani ta klavesnice. zkusim vymenit graf. a uvidim... dekuji za rady
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Dub 2014 13:16) ---
tak jsem dal jinou grafiku a porad stejne... nejde... na monitoru nic nenabehne,,, no connestion,,, ramky mam vyndany a disk a cd rom taky odpojeny... takze budto zdroj nebo deska...
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Dub 2014 13:16) ---
tak jsem dal jinou grafiku a porad stejne... nejde... na monitoru nic nenabehne,,, no connestion,,, ramky mam vyndany a disk a cd rom taky odpojeny... takze budto zdroj nebo deska...
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Jen taková blbá otázka........ Máš dobře připojenou obrazovku?? Skus trochu pohýbat s kabelama... Jen mě tak napadlo 

mam... zkousel jsem tak tri monitory.... :(
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 6282
-
od atari