Prodej desky/ reklamace
Prodej desky/ reklamace
Dobrý den, prodal jsem na Aukru ZD, která je plně funkční a myslím si že na svůj věk v dobrém stavu. Příjemce mi však poslal foto: https://www.email.cz/download/i/EMUfLsG ... CN1725.JPG že deska je zničená a určitě není plně funkční (neověřoval)... což byla a jsem si tím jist, protože jsem jí do posledního dne používal. Chci se zeptat, co je to za "spálenou" součátku a jestli někdo neví, jaký vliv může mít na základní desku, popř, jestli to nemohl udělat zapalovačem, nebo tak něco. Typ desky MSI P55-GD80. popř děkuji za nápady jak postupovat.
Re: Prodej desky/ reklamace
Obavam se ze je to tvrzeni proti tvrzeni. Ty budes tvrdit ze to poskodil on, on bude tvrdit ze to takto dostal. Technicky mozne jsou obe varianty.
-
- Pohlaví:
Obrázky se dávají SEM jako příloha. Nic spáleného nevidím, ale blbě si mi to zobrazuje. Dej sem výstřižek toho spáleného.
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Zde
- Přílohy
-
- DSCN1725.JPG (25.86 KiB) Zobrazeno 452 x
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
-
- Pohlaví:
Tak podle toho to opravdu nikdo nepozná a zapalovačem by to jistě šlo. Jenom mne nenapadá žádný důvod proč by někdo koupil desku, takto ji poškodil a posílal zpátky.
Zapalovac a nebo taky zkratovane napajeni ventilatoru (coz vidim jako parvdepodobnejsi).
Problem je v tom, ze je to tvrzeni proti tvrzeni.
Problem je v tom, ze je to tvrzeni proti tvrzeni.
třeba to není jeho deska... třeba měl tu stejnou poškozenou a jen s Tebou chce vydrbat... mě lsi před odesláním pořídit fotodokumentaci a opsat si seriové číslo.
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
to je teoreticky možné.. nejsem si toho vědom. jde o to že kupující i napsal cituji" Právě jsem rozbalil desku a po prohlídce jsem zjistil, že jedna součástka je spálená - viz foto. Deska určitě nebude plně funkční. .. nwm jaký vliv to může mít na funkčnost celé desky. díky moc
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Dub 2014 11:23) ---
sériové číslo někde mám nafocené když jsem jí kupoval.
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Dub 2014 11:23) ---
-
- Pohlaví:
To je určitá výhoda, ale mělo to být uvedeno v korespondenci při prodeji:"Prodávám desku .............."
jj, jako klidně to vezmu na sebe a udělám mu slevu 100kč místo toho aby mi to posílal zpět a já to zase prodával.. to mě dráž vyjde to posílání, protože to vše musím hradit já.. i když si myslím že je to zbytečný, pokud to nemá vliv na funkčnost...
-
- Pohlaví:
Pokud ta součástka opravdu byla spálená, pak pochybuji že na slevu přistoupí. A na funkčnost to jistě vliv má, jenom se zatím neví jaký. V budoucnu bude chtít využít nějakou funkci a ta nepůjde.
Podle fotky spálené součástky bez bližšího posouzení se nadá určit k čemu slouží. Dá se jenom hádat!
Podle fotky spálené součástky bez bližšího posouzení se nadá určit k čemu slouží. Dá se jenom hádat!
Podle me je to tranzistor od rizeni otacek ventilatoru (PWM).
Zkrat na ventilatoru, spatne zastrceny konektor, 4pinovy konektor zastrceny do 3pin vystupu - ve vsech pripadech to bude vypadat podobne.
Zkrat na ventilatoru, spatne zastrceny konektor, 4pinovy konektor zastrceny do 3pin vystupu - ve vsech pripadech to bude vypadat podobne.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 26082
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
03 kvě 2025 23:35
-
-
Reklamace Přehřívající Se Grafiky Příloha(y)
od MichaelSR » 21 srp 2024 15:51 » v Problémy s hardwarem - 24
- 9625
-
od MichaelSR
Zobrazit poslední příspěvek
26 srp 2024 02:03
-
-
- 5
- 2585
-
od MariTopHigh