Notebook nechce najít flashku

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

kaliknatikov
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Notebook nechce najít flashku

Příspěvekod kaliknatikov » 24 dub 2014 15:31

Můj notebook nechce najít flash disk. Zvuk, že se připojilo zařízení, zazní, ale disk se nezobrazí... Zvuk je ale jiný, než u zařízení, která normálně fungují Zkoušel jsem jiný flash disk a další zařízení a vše fungovalo, zkoušel jsem flashku na jiném notebooku (ten měl WIndows XP, já mám 7) a ten ho našel, tak jsem ho tam zformátoval a připojil znova a zase nic. Dneska jsem si koupil nový, protože jsem neměl nervy, ale výsledek je úplně stejný! Je to Kingston, druhá flashka Sandisk funguje bez problému a tento nový také funguje bez problému na tom netbooku s XP. Zde jsou věci, které mi poradili jinde a zkoušel jsem je, ani jedna nepomohla:
1.) najít disk ve správci disků a tam ho povolit, mezi disky se vůbec nezobrazí, je v "ostatní zařízení"
2.) aktualizovat pomocí správce ovladače, napíše mi to, že to nejde, protože i když to ovladače našlo, přístup byl odepřen
3.) stáhnout si ovladač ze stránek kingstonu, nejde mi spustit, píše že disk je neautorizovaný, což podle webu může někdy udělat, ale mělo by pomoct smazání registrů, což mi ale nepomohlo
4.) najít disk v USBDeview, odpojit ho a tam ho smazat a pak připojit znovu, nejde ani smazat i když je odpojený, a když je připojen, ukazuje se jako odpojený
nic nepomohlo a jsem už docela zoufalý :/ nevíte někdo, co by ještě mohlo pomoct nebo neměl někdo podobný problém
(HP 255 G1, WIndows 7 Ultimate)

--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Dub 2014 16:16) ---

Obrázek

Reklama
guest

Re: Notebook nechce najít flashku

Příspěvekod guest » 24 dub 2014 18:48

Ta fleška na tom konkrétním stroji někdy běhala? Občas si určitá zařízení nerozumí. /Důvod neznám/

kaliknatikov
nováček
Stav:

Re: Notebook nechce najít flashku

Příspěvekod kaliknatikov » 24 dub 2014 19:00

ta starší ano, pokud si dobře pamatuju

--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Dub 2014 21:20) ---

Bylo mi doporučeno aktualizovat ovladače chipsetu základní desky, ale googluju už hodinu a nebyl jsem schopen nic najít, jedná se o desku HP 188b, neví někdo, kde ovladače najdu? Na stránkách HP samozřejmě nic není :/

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”