Odpověď pro Toustík:Toustík píše:Za chvilku se to vyřešit nedá, takže se uklidni, dej si kávu a přečti si kus knížky. Až se vrátíš, založ si nové téma ve správné sekci, kam napiš co máš přesně za PC, jak se to přesně projevuje atd.
Nebudu se tady s tebou hádat, takže to napíši jednou a pak už tvé urážky řešit nebudu.
Nevím, kam jsi to koukal, ale nikde jsem podporu neurgoval. Nikde jsem nenapsal ani zmínku o tom, že potřebuji problém rychle vyřešit. V minulém příspěvku jsem pouze reagoval na tvůj urážlivý text.
Dále nevím, jestli jsi vůbec vychodil základní školu, nebo zda takového člověka jenom hraješ. Kdyby jsi si pročetl můj první příspěvek pořádně, tak by jsi zjistil následující:
Difadon píše:Na mém notebooku (typ v profilu) jsem si dnes nainstaloval hru.
Ale musím se omluvit za to, že jsem obsah závorky nezvýraznil. Opět jsem zapomněl co mně učili: Vždy piš návody a popisy problému jako by jsi je psal pro naprostého debila. Vždycky se najde debil, co neumí pořádně číst.
Ve správné sekci? Mohu tedy požádat o upřesnění, do které sekce jsem měl téma umístit? Dle mého názoru se jedná o problém s Hardwarem, když tu řešíme problém s ovladačem integrované grafické karty. :)
Odpověď pro Petrisan01: Navolil. :) Jak přes automatickou detekci tak i přes ruční stahování. Vždy se stahoval ovladač pro Microsoft Windows 7 64bit (název:
win64_153318.exe).