DVI port
DVI port
Zdravím, nevím, kam přesně umístit svůj dotaz, jelikož je to hard + soft záležitost. Začnu asi takhle, chci propojit pc s tv přes kabel. V tv mám HDMI port a v pc DVI,VGA a možná i víc. Problém je ten, že když jsem zapojil kabel ( na jednom konci HDMi , na druhém DVI) do pc i tv, v pc nastavení jsem nenašel DVI port, ukazuje mi to pouze VGA port, ve kterém mám obrazovku. Proto se chci zeptat, nejde nějak zapnout, popř. zjistit, jestli mám DVI port v pc opravdu a jak to propojit s tv. Graf. karta je Radeon HD 4650 1GB. Děkuju
-
- Pohlaví:
Re: DVI port
Těžko říct, když nedáš odkaz co vlastně máš za kartu. Nicméně karta by měla disponovat HDMI portem. (pokud je to ta co jsem našel).
Mám tuhle - http://www.gigabyte.cz/products/page/vga/gv-r465d2-1gi/ .. Je tam psáno features dual link DVI,d-sub,hdmi.. Jenže zezadu do pc mám jen vyražené písmena HDMi, přitom dotyčnej port je VGA a ten druhej DVI..
-
- Pohlaví:
Na tom obrázku u odkazu je DVI, VGA a HDMI. Je pravděpodobné, že DVI port je svázán s VGA. Pokud je to tak, tak když odpojíš monitor od vga, připojíš TV na DVI, pak po zapnutí PC by se ti měl na TV zobrazit obrazovka nabíhajícího PC.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
A neni potreba spise povolit druhy vystup? At uz klon nebo rozsirenou plochu.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Pohlaví:
To jde jen tehdy, pokud je druhý monitor nadetekován. Když není, můžeš zkoušet co chceš.
Zpět na “Problémy s hardwarem”