DVI port

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

AzuritCZ
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

DVI port

Příspěvekod AzuritCZ » 17 kvě 2014 17:29

Zdravím, nevím, kam přesně umístit svůj dotaz, jelikož je to hard + soft záležitost. Začnu asi takhle, chci propojit pc s tv přes kabel. V tv mám HDMI port a v pc DVI,VGA a možná i víc. Problém je ten, že když jsem zapojil kabel ( na jednom konci HDMi , na druhém DVI) do pc i tv, v pc nastavení jsem nenašel DVI port, ukazuje mi to pouze VGA port, ve kterém mám obrazovku. Proto se chci zeptat, nejde nějak zapnout, popř. zjistit, jestli mám DVI port v pc opravdu a jak to propojit s tv. Graf. karta je Radeon HD 4650 1GB. Děkuju

Reklama
Uziv00
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: DVI port

Příspěvekod Uziv00 » 17 kvě 2014 18:31

Těžko říct, když nedáš odkaz co vlastně máš za kartu. Nicméně karta by měla disponovat HDMI portem. (pokud je to ta co jsem našel).

AzuritCZ
nováček
Stav:

Příspěvekod AzuritCZ » 17 kvě 2014 18:41

Mám tuhle - http://www.gigabyte.cz/products/page/vga/gv-r465d2-1gi/ .. Je tam psáno features dual link DVI,d-sub,hdmi.. Jenže zezadu do pc mám jen vyražené písmena HDMi, přitom dotyčnej port je VGA a ten druhej DVI..

Uziv00

Příspěvekod Uziv00 » 17 kvě 2014 18:45

Na tom obrázku u odkazu je DVI, VGA a HDMI. Je pravděpodobné, že DVI port je svázán s VGA. Pokud je to tak, tak když odpojíš monitor od vga, připojíš TV na DVI, pak po zapnutí PC by se ti měl na TV zobrazit obrazovka nabíhajícího PC.

zeus
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:

Příspěvekod zeus » 18 kvě 2014 14:12

A neni potreba spise povolit druhy vystup? At uz klon nebo rozsirenou plochu.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

Uziv00

Příspěvekod Uziv00 » 18 kvě 2014 14:54

To jde jen tehdy, pokud je druhý monitor nadetekován. Když není, můžeš zkoušet co chceš.

Zpět na “Problémy s hardwarem”