mám notebook asus g74s, ktery pred par mesici zacal celkem zlobit a casem se to jen zhorsovalo.Nefungovalo prepinani vykonu pomoci tlacitka na vykon (vedle on/off), nefungovaly klavesy F2-F12 ( 1 a 7 na vypnutí monitoru fungují nonstop ), takže touch pad nonstop zapnuty, přestala svítit klávesnice a kdyz jsem otevrel nejakou slozku a v ni chtel treba pustit film, vyhodilo mi to hlasku : Program windows prestal pracovat, spadnul a hodilo me to zpet do plochy s pozaviranymi okny.
Vcera uz jsem to nevydrzel a notebook reinstaloval z backupu od ASUSu. Ze zacatku vypadalo vse ok - klavesnice svitila, F fungoval kazdy z nich. NB jsem vypnul a asi za hodinu zapl, abych do nej nahazel programy atd. , ale to uz klavesnice opet nesvitila (jen pri zapinani - u nacitani Win. uz zase zhasla) a F opet nefunguji krome 1 a 8. , pri prolejzani slozek to opet obcas hodi chybu z pruzkumnikem windows a kdyz jsem testoval jak vypada hra, vyskocilo na me tohle, i kdyz jsem naintaloval nenovejsi ovladac ( a z backupu by melo byt vse v poradku, aby vse slapalo jak ma) + mi prijde ze je ntb celkove nejaky pomalejsi ted :( Mam ho cca 3 roky...

Prosim poradte, jak to mohu vyresit? S temi F klavesam a podsvicenim si opravdu nevim rady....
Diky moc !