Mechanika Xboxu
Mechanika Xboxu
Zdravím, nedávno jsem si koupil hru GTA V a asi týden šla v pohodě, po týdnu jsem vytáhl cd a chtěl ho dát do obalu, akorát jsem zjistil že Xboxy mi laserem udělali rýhu jako prase na CD, čímž je jasný že Xboxy nejsou v pořádku a každé cdéčko zníčí laser, ano není to moje chyba, ta rýha tam je úplně přesně vyrýsovaná od laseru, chci se zeptat kde a jak tento problém můžu opravit? Kam Xboxy dát na opravu? Případně proč se to stalo? Xboxy mám už dlouho takže reklamovat nemůžu. :)
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Mechanika Xboxu
Laser je paprsek světla, ne jehla u gramofonu
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Re: Mechanika Xboxu
To, ze laser DVD mechaniky nemuze udelat ryhu by melo byt jasne i zakovi prvni tridy zakladni skoly. Je to technicky nemozne.
A za to ze skripnes DVD pri zavirani mechaniky kdyz je tam chybne vlozene zase XBOX nemuze.
A za to ze skripnes DVD pri zavirani mechaniky kdyz je tam chybne vlozene zase XBOX nemuze.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2284
-
od shockwave
Zobrazit poslední příspěvek
01 zář 2024 09:51