Bzucak nepravidelne nieco signalizuje
Bzucak nepravidelne nieco signalizuje
Prosim o radu, na zakladnej doske Foxconn 45CM zacal bzucak nieco signalizovat. Je to staly neprijemny zvuk-piskot. PC islo i napriek bzucaniu v poriadku, ale niekedy bzucanie prestalo a niekedy sa znovu aktivovalo. Teraz sa situacia natolko zhorsila, ze pri nabehu PC prislo k vypnutiu PC. Este pripomeniem, ze sa to v pociatku dialo pri zapnuti PC na druhy den, takze pri chladnom PC. Ventilator na procesore ide v poriadku, vycistil som co som vedel, ale ziadny kladny vysledok. zda sa mi,ze sa to zhorsilo. Vymenil som napajaci diel, nabehlo PC a znovu sa vyplo. Skusal som RAM pamate vymenit - nepomohlo. Dakujem za kazdu pomoc
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Bzucak nepravidelne nieco signalizuje
Zkontroluj teploty HW monitorem a dej sem z toho screen
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Uz sa mi PC nerozbehlo,,,,,,,,,,,,neviem ti to sem dať,,,,,,stav sa rapidne zhorsil, ak sa to nejako rozbehne, tak to sem dam.
Je tu možnost že ti odešla zakladovka. Napiš pls zbytek komponentů jestli je víš z hlavy.
My pc:
CPU: AMD FX-6350, GPU: ASUS STRIX GTX 960 DirectCU II OC, RAM: 8Gb DDR3, MB: MSI 970 GAMING, HDD: SEAGATE 2TB, CPUFAN: SilentiumPC Fortis 2 XE1226, CASE: EVOLVEO F125
CPU: AMD FX-6350, GPU: ASUS STRIX GTX 960 DirectCU II OC, RAM: 8Gb DDR3, MB: MSI 970 GAMING, HDD: SEAGATE 2TB, CPUFAN: SilentiumPC Fortis 2 XE1226, CASE: EVOLVEO F125
Tak toto uz pisem z problemoveho PC,,,,,ked som na dopyt chcel zaslat hodnoty teploty zobrazene v biose, kontroloval som jednotlive nastavenia a nevidel som ziadne zle nastavene hodnoty alarmu a ine. Udrela mi do oci moznost nastavenie LOAD OPTIMIZET DEFAULTS. Previedol som tento krok A BZUCIAK JE TICHO,PC SA STANDARTNE ROZBEHLO A IDE...... Konzultoval som tento fakt s dvoma PC odbornikmi a zhodne mi povedali, ze sa nieco z neznamej priciny mohlo udiat a prenastavenie systemu pomohlo. To je asi vsetko - Dakujem za podporu na tomto fore. Miro
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1985
-
od Petr pc help
Zobrazit poslední příspěvek
09 led 2025 23:06