dobry den chtel bych se zeptat jestli by jste mi nemohli pomoci mam pc nove reinstalnute zadne viry by tam nemeli byt od dnesniho rana 9:00 do tedka 11:30 mi PC uz freeznul 6x a prestane reagovat uplne musim ho vzdy restartovat a po nejake dobre znova nevite prosim vas co stim??
Dekuji
freez PC
-
- Pohlaví:
Re: freez PC
Věštit neumíme.
Jaký máš systém, jaké složení PC včetně zdroje - typ a příkon/W?
Jaký máš systém, jaké složení PC včetně zdroje - typ a příkon/W?
no mam Win 7 ultimate 4 jadro i5 3,1 GTX 660 12GB ram 500GB hard disk ZDROJ cooler master 600W
Jake ovladace jsi instaloval krome tech co nasly Windows sami?
To ze ty Windows nejsou legalni s tim tuhnutim nejspis souvidet nebude.
To ze ty Windows nejsou legalni s tim tuhnutim nejspis souvidet nebude.
no ja to osobne neinstaloval instaloval mi to stryc ktery sklada PC a opravuje on mi rekl ze nevi co by stim mohlo byt mu to udelalo doma 2x mi rikal a me uz asik za ty 3 hodinky mi to spadlo 6x :/ ja nejsem pocitacovy expert nic moc se v tom nevyznam :/
-
- Pohlaví:
Strýc který skládá a opravuje PC by si s tím měl poradit, nebo dělat něco jiného. Máš tedy všechny ovladače? Podívej se do Správce zařízení, zda u něčeho nejsou žluté !! nebo ??. Při jaké činnosti to zamrzne?
no mam tu jedno nezname zarizeni a to mi rikal ze to jsou predni USB a to nikde nenasel ovladace na to mi rikal muze to zpusobovat ten problem?? je tam zluty ! u toho ono si to klidne zamrzne pri jake koliv cinosti ono to zamrzne z niceho nic nemuzu na nic kliknout ani restart nefunguje vubec nic musim to na tvrdo vypnout a zapnout nevim si stim rady :/
Osobne byt tebou tak jdu na stryce, at to spravi, protoze ti to vraci v horsim stavu nez to bylo. To ze tim nainstaloval pochybne Windows je jedna vec, ale to ze ti vratil pocitac o kterem vi ze nefunguje spravne je vec druha. Kdyz stavi pocitace, tak by mel vedet jak zjistit proc pocitac pada. O tom, ze neumi najit ovladac na USB radic na desce si take myslim svoje.
Nejjednodussi pokus o vlastni reseni: nainstaluj Slim Drivers a nech vyhledat chybejici nebo novejsi ovladace.
https://www.slimwareutilities.com/slimdrivers.php
Nejjednodussi pokus o vlastni reseni: nainstaluj Slim Drivers a nech vyhledat chybejici nebo novejsi ovladace.
https://www.slimwareutilities.com/slimdrivers.php
Naposledy upravil(a) petr22 dne 17 čer 2014 12:13, celkem upraveno 1 x.
prave chci to zkusit vyresit sam a kdyz ne tak mu to tam hodim a proste mi to spravi a bez kecu
Delo se s tim pocitacem neco krome instalace Windows? Cisteni, vymena komponentu?
no ja tam menil v pc ramky grafiku zdroj jinak nic vic a tedka akorat reinstal windovsu
Po te vymene tech komponent byl pocitac funkcni? Jde mi o to jestli se ty problemy projevily az po preinstalaci Windows nebo to padalo i predtim.
Pripadne ze je sance ze pocutaci nesvedcila samotna cesta - jeste bych skusil vyndat pametove moduly a zandat zpet, pripadne prohodit mezi sebou ve slotech.
Pripadne ze je sance ze pocutaci nesvedcila samotna cesta - jeste bych skusil vyndat pametove moduly a zandat zpet, pripadne prohodit mezi sebou ve slotech.
Zpět na “Problémy s hardwarem”