Dobrý den, potřebuji radu se zvukem v PC. Zvuk do včera šel, ale najednou nešel mikrofon, ani ze sluchátek, ani integrovaný. Tak jsem si řekla, že to bude v ovladaích, jelikož PC je manželům, tak jsem se v tom moc nevyznala a omylem odinstalovala Conexant High definition....měla jsem za to, že je to ovladač a nainstaluji ho znovu. Bohužel šlo asi o zvukové zařízení. Ted v ovládacích panelech v sekci zvuk vidím, že nejsou žádné zvukové zařízení. viz příloha. Poradíte jak nainstalovat zvukové zařízení správně? nebo prostě vrátit zvuk? díky
--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Čer 2014 11:43) ---
nikdo neporadí?
není zvukové zařízení Vyřešeno
Re: není zvukové zařízení
Zkusil bych ve správci zařízení ovladače odebrat a pote je opětovně nainstalovat z webu výrobce MB.
Jenže já nevím právě, jak se ovladače jmenují. Jinak bych je odebrala a nainstalovala. nevím, kde najdu název toho zvukového zařízení.
Řekni nám typ Tvé MB - základní desky. Zjistíš ho třeba s pomocí prográmku CPU-Z (stáhneš třeba ze slunečnice), záložka Motherboard.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Záložku Mainboard - třetí zleva 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Tady http://drp.su/drivers/notebooks/?v=Leno ... =9883&l=en najdeš ovladač, nalistuj si tam tenhle a nainstaluj. Pak se ozvi, jak jsi dopadla.
Nainstalováno úspěšně a stále nic 
--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Čer 2014 15:40) ---
Pořád, když najedu v ovl.panelech na zvuky a zařízení, tak to píše, že tam nic není, viz první obrázek ve foru..
--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Čer 2014 15:41) ---
mě prostě zmizela i ikona zvuky vpravo dole. Také tlačítka na notebooku na boku, kterými se dal rychle regulovat zvuk tak nereagují.
Kdybych se neozývala, tak to budu řešit později, po 16hod budu muset odjet.

--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Čer 2014 15:40) ---
Pořád, když najedu v ovl.panelech na zvuky a zařízení, tak to píše, že tam nic není, viz první obrázek ve foru..
mě prostě zmizela i ikona zvuky vpravo dole. Také tlačítka na notebooku na boku, kterými se dal rychle regulovat zvuk tak nereagují.
Kdybych se neozývala, tak to budu řešit později, po 16hod budu muset odjet.
A už jsi od chvíle, kdy jsi "zlikvidovala" ten ovladač, restartovala ten ntb?
Restartuj a pak sem vlož screen ze Správce zařízení s otevřeným Řadiče zvuku, videa a herních zařízení. Ale pokud jsi dosud nerestartovala, mohlo by to po restartu chodit
Restartuj a pak sem vlož screen ze Správce zařízení s otevřeným Řadiče zvuku, videa a herních zařízení. Ale pokud jsi dosud nerestartovala, mohlo by to po restartu chodit

Tak na to zařízení se žlutým otazníkem poklikej, zvol Aktualizovat ovladač a "vnuť" mu ten, který jsem Ti už v odkaze poslal, tzn. zadej mu cestu, jak se k němu dostane. Jestli je sbalený (zazipovaný), budeš ho možná muset napřed někam rozbalit. Patrně je způsob instalace jiný, než jsme zvolili.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 5937
-
od draxxx
Zobrazit poslední příspěvek
10 kvě 2025 18:02
-
-
iOS 18 - icloud lock i pro koponenty v zarizeni
od petr22 » 17 zář 2024 08:38 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 3305
-
od petr22
17 zář 2024 21:21
-
-
-
Externí bluetooth nenajde žádné zařízení Příloha(y)
od Mates2004CZ » 15 zář 2024 17:51 » v Problémy s hardwarem - 4
- 3332
-
od petr22
16 zář 2024 16:22
-
-
-
Bluetooth:Bluetooth neni k dispozici v tomto zarizeni
od byron » 02 bře 2025 09:21 » v Vše ostatní (sw) - 1
- 3649