Jak skrýt hdd
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jak skrýt hdd
Zdravím.. Mám notebook a chci se zeptat jestli jdou skrýt jinné oddíly zobrazují se mi uplně co nevím co jsou.. viz. screen
CPU - Intel Core i3 - 4170 3,7GHz
MB - GIGABYTE GA-H81M
RAM - HyperX 16GB DDR3 1600MHz
GPU - NVIDIA GeForce GTX750 Ti 2GB
SSD - Kingston HyperX Fury 120GB
HDD - Seagate Barracuda 1TB
PSU - Enermax Naxn 500W
CASE - Bitfenix Comrade okno
NTB:
CPU - Intel Core i5-3210M - 3,2GHz
MB - Intel HM77
RAM - 8GB DDR3 1600MHz
GPU - NVIDIA GeForce GT630M 2GB
HDD - WD Scorpio Blue 750GB
MB - GIGABYTE GA-H81M
RAM - HyperX 16GB DDR3 1600MHz
GPU - NVIDIA GeForce GTX750 Ti 2GB
SSD - Kingston HyperX Fury 120GB
HDD - Seagate Barracuda 1TB
PSU - Enermax Naxn 500W
CASE - Bitfenix Comrade okno
NTB:
CPU - Intel Core i5-3210M - 3,2GHz
MB - Intel HM77
RAM - 8GB DDR3 1600MHz
GPU - NVIDIA GeForce GT630M 2GB
HDD - WD Scorpio Blue 750GB
-
- Pohlaví:
Re: Jak skrýt hdd
A čemu to vadí? To D je na obnovení systému a poslední nevím. Přečti manuál.
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Odeber jim písmenko.
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
-
- Pohlaví:
Tím je sice skryje, ale možná pak nespustí recovery, pokud je to písmenko v cestě k souboru.
Pak mu muze nastavit atribut 'hidden' pres diskpart...
-
- Pohlaví:
Vzhledem k dotazu o tom nic neví a bude-li pak chtit obnovit systém, nejspíš ho diskpart nenapadne. Tohle jsou příkazy pro pokročilé uživatele ale ne pro někoho kdo má 3 oddíly na disku a neví k čemu jsou a proto je chce schovat 

Vzhledem k tomu, ze recovery se nesposuti z Windows tak jsou mu nejaka pismena pridelena oddilum uplne jedno.
Ten oddil muze byt klidne bez pridelenho pismena nebo mit parametr skryty, je to jedno.
Recovery si to na DISK 0 PARTITION 2 vzdy najde.
Ten oddil muze byt klidne bez pridelenho pismena nebo mit parametr skryty, je to jedno.
Recovery si to na DISK 0 PARTITION 2 vzdy najde.
Obavam se, ze ma pravdu
Pismenka prirazena diskum jsou jen v ramci Windows, i kdyz nabootujes treba do konzole pro zotaveni tak C:\ co je v systemu bude treba D:\... Recovery se spousti mackanim prislusne klavesny pred zavedenim Windowsy, ty do toho tudiz nemluvi.
Pismenka prirazena diskum jsou jen v ramci Windows, i kdyz nabootujes treba do konzole pro zotaveni tak C:\ co je v systemu bude treba D:\... Recovery se spousti mackanim prislusne klavesny pred zavedenim Windowsy, ty do toho tudiz nemluvi.
-
- Pohlaví:
Najjednoduchšie riešenie bude vybrať z PC ten HDD a vyhodiť ho von z okna, uvidíš - pomôže. Už sa ti tam nebude zobrazovať! A keď nevieš, ktorý HDD máš vyhodiť (napr. tam budú dva) má to tiež riešenie - vyhoď oba !
OK, stop kidding. Nastav im atribut hidden....
//nečítal som príspevky hore (nedostatok času), keď to už niekto písal, ospravedlňujem sa!
OK, stop kidding. Nastav im atribut hidden....
//nečítal som príspevky hore (nedostatok času), keď to už niekto písal, ospravedlňujem sa!
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 20 srp 2019 14:24, celkem upraveno 3 x.
Ale čas psát nesmysly mas.
-
- Pohlaví:
Oxxid píše:Obavam se, ze ma pravdu
Však já se s nikým přít nemíním, ale neberu jako relevantní nějaké domněnky anebo obávám se že má pravdu. Když něco tvrdím, pak to doložím, anebo napíšu je to můj názor, ale jistě to nevím. Petr22 to vystupuje v roli vševěda, ale bez důkazů.
Já mám na Lenovu tlačítko Novo, ze kterého můžu systém obnovit. A řekne mi zpodpovědně někdo z vás, že to bude fungovat když odeberu písmenka oddílů, anebo si budete myslet že ano? Co když ne? Pak jsem v háji.
Zpět na “Problémy s hardwarem”