Zdravím,
bohužel mám čím dál tím větší problém s teplotami. Při hraní hry mám ve skříni takové peklo, že je to až nehezké, došlo i k BSOD.
Přikládám foto, kde jsou vidět max. teploty, které byly dosaženy při hraní. Teploty u VGA jsou dle mého příliš vysoké. U CPU bych to ještě kousnul, protože je chladič přece jenom z BOXu, ale i tak mám menší obavy. Zkoušel jsem vyměnit pastu, rozebral jsem grafiku a vyčistil, počítač je bez prachu. Ve skříni jsou 4 větráky - 3x 200x200 1x 120x120 (na obr. jsou vyznačeny jenom tři, čtvrtý je na bočnici)
Jsou zde nějaké nápady, jak bych mohl snížit teploty?
Děkuji za váš čas.
Počítač se přehřívá (CPU, VGA)
Re: Počítač se přehřívá (CPU, VGA)
Pokud jsou to teploty grafiky v zátěži, jak píšeš, tak buď v klidu, maximum provozní teploty má někde kolem 98st.
Ale kouknul bych se na tvém místě na to BSOD .. dej to klukúm do sekce BSOD (protokoly - letecké pošta - návod tam je...)
Ale kouknul bych se na tvém místě na to BSOD .. dej to klukúm do sekce BSOD (protokoly - letecké pošta - návod tam je...)
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Právě mám dojem, že už jsem jim jeden dával a diagnostika byla právě teploty. Nechtěl bych je taky zatěžovat každým pádem, ale asi budu muset.
OK,
asi dával, ale vyhodnocení protokolů jsem si nevšiml, každopádně aktuální je aktuální ...
asi dával, ale vyhodnocení protokolů jsem si nevšiml, každopádně aktuální je aktuální ...
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Po zakoupení chlazení na CPU jsou teploty procesoru docela přijatelné. Teploty jsou po odehraném zápase ve Fifě 14. Ale těch 80 stupňů na té grafice se mi opravdu nelíbí.
-
- Pohlaví:
80°C na grafike je normálne...
Ja mám referenčný chladič na GTX275 (bývalí high-end) a ide mi niekedy aj na 90°C... Potom vykuruje dosku a tá ma 60°C
Ja mám referenčný chladič na GTX275 (bývalí high-end) a ide mi niekedy aj na 90°C... Potom vykuruje dosku a tá ma 60°C

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2005
-
od rykatyka
Zobrazit poslední příspěvek
09 lis 2024 19:17