Nespustí mi win ani bios
Nespustí mi win ani bios
Už som to tu raz daval ale nič nepomaha, tak prosim o pomoc s opravou mojho win,po zapnuti mi naskoči "pred biosova" obrazovka, čierna plocha s bielym pismom. Nemožem sa dostať ani do biosu pretože mi nejde stlačiť klavés , ale klavesnica funguje 100%. Stlačit klaves mi ide ak ho stlačim okamžite po spusteni ale bios sa mi aj tak nezapne ani po dlhšom čakaní:) prosim o pomoc neviem čo mam s tým urobiť... Skúšal som aj mačkať f8 okamžite po spustení ale nepomohlo stalé mi naskoči to iste. Pred chybou som čistil vnutro počitača od prachu.
-
- Pohlaví:
Re: Nespustí mi win ani bios
Tak počítač otevři a zkontroluj zda všechny komponenty a kabely sedí jak mají, nejspíš se něco uvolnilo. Doufám že si ho nečistil vysavačem.
Myslim že všetko sedí, a ano vysavačom.
-
- Pohlaví:
Myslíš, nebo si to tak rychle zkontroloval? Vysavačem si také mohl něco odpálit statickou elektřinou.
Všechno odpoj a nech jenom CPU, 1x RAM a pokud máš integrovanou grafickou kartu, pak jenom tu. Zkus to zapnout.
Všechno odpoj a nech jenom CPU, 1x RAM a pokud máš integrovanou grafickou kartu, pak jenom tu. Zkus to zapnout.
Nie, už som to predtym kontroloval. Nevysaval som to prvy krat tak som myslel že to bude v pohode.
-
- Pohlaví:
Když si tady budeme psát, tím to neopravíš.
Takže odpojim hdd a gpu? A necham len procesor a jednu pamäť ram?
-
- Pohlaví:
Necháš jenom to co jsem napsal, jinak odpojiš všechno i mechaniky atd!
Čo by sa malo presne stať ak ho zapnem? :)
-
- Pohlaví:
Mělo by se to zapnout a hlásit že není z čeho bootovat protože chybí disk. Pokud se to nezapne je vada v některém z těch zapojených komponentů.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud nemáš integrovanou GK na ZD, tak musíš nechat v PC i GK a také si zkontroluj kam připojuješ kabel od monitoru.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Reboot and select proper boot device... Kalvesnica nereaguje
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 6269