Dobrý den,
Potřebuji poradit. Normálně klávesnice fungovala normálně, ale teď se stává, že se mi klávesnice po chvilce neaktivity sama (vypne) zhasne a přestane fungovat, ale to se stává i když normálně píšu. Skoušel jsem klávesnici i na jiných zařízení a tam funguje bez problemu. Taky se mi stává že nefunguje pouze NumLock část, i přes to že kontrolka svítí. Nevíte jak tenhle problem odstranit ? :) děkuji
Klávesnice: Genius KB-G265
Win 8.1 64-bit
Odpojování klávesnice
Re: Odpojování klávesnice
ve spráci zařízení zkus tu tvou klávesnici odinstalovat odpoj a zapoj a měla by se nainstalovat a pak dej vědět jak na tom klávesnice bude
„Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.“
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ - John Ronald Reuel Tolkien
„Je lepší být nenáviděn pro to, jaký jsi, než být milován pro to, co nejsi.“ - Kurt Cobain
https://rhscz.eu
https://github.com/rhsCZ
Tak jsem to skusil a stějně se vypla.. skoušel jsem změnit USB port (mám 2.0 a 3.0) a nebo u všech portů vypnout šetření energie
Nediv se, Genius výrobky jsou šmejd. Zkus reklamaci.
-
- Pohlaví:
Co Geniusů se týče, není to žádná sláva, nicméně já s tím mimo stokorunových repro neměl problém. Jedna myš, která je sakra využívaná mi běží 10 let a několik klávesnic přežilo i smazání písmenek.
Co se věci týče, pak bych klávesnici odinstaloval a nechal vyhledat změny HW. Nemusí to pomoci. Občas se stane že funkční zařízení si se systémem přestane rozumět. Také bych zkusil opravu systému - např. sfc /scannow.
Co se věci týče, pak bych klávesnici odinstaloval a nechal vyhledat změny HW. Nemusí to pomoci. Občas se stane že funkční zařízení si se systémem přestane rozumět. Také bych zkusil opravu systému - např. sfc /scannow.
Teď už se mi to jeb* úplně, něco píšu a to písmeno to napíše třeba deset-krát a pak ještě klávesnice problikává a reklamací to jen tak nepůjde, protože na jiném PC to funguje. Chybu v kabelu a nebo USB konci taky nevidím. Protože vše jiné jeden OK.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2087
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
09 pro 2024 14:17