Mikrofón nejde Vyřešeno
Mikrofón nejde
Zdravím, z nutnosti sem si musel koupit nějaký mikrofón, tak sem šáhnul po tom, co vypadal slibně a na to kecání přes skype a tak si myslím že stačí.. Jedná se o mikrofón Trust Starzz, koupil sem ho na Alze, stál 319,- http://www.alza.cz/trust-starzz-mikrofon-d329295.htm , Mikrofon přišel a jelikož mám NTB a Win8 a jeden konektor na připojení jak sluchátka tak i mikrofón (jsou tam i značky na boku) tak se mi to zeptá, co chci připojit (Sluchátka, Sluchátka s mikrofonem nebo výstup reproduktorů) mám zařízení Realtek, mikrofon sem tedy zapojil a zkoušel sem všechny varianty, ale zaprvý mi ten mikrofon znemožní si něco jak poslechnout (zvuk nejde po zapojení mikrofonu) a ani samotný mikrofon nejde, stále to používá ten integrovanej... nevíte co stím?
Re: Mikrofón nejde
Právě že ne, je tam na výběr to co už sem tam psal, proto mi nejde ani zvuk jako takový..
Napadlo mě koupit adapter, ktery je do USB a ma 2 konektory na sluchata a mikrofon.
Jinak proč to nejde? Nedá se to někde jinde nastavit, nebo hold ho budu muset vrátit.
Jinak proč to nejde? Nedá se to někde jinde nastavit, nebo hold ho budu muset vrátit.
-
- Pohlaví:
Jestli to jde nastavit tam přece vidíš, nejde. Můžeš se podívat jestli ten mikrofon není někde v nastavení zakázaný, ale i kdyby nebyl, pak pravděpodobně po zasunutí odpojíš interní reproduktory a budeš bez zvuku.
Asi by bylo lepší použít USB mikrofon.
Ale vydrž, třeba někdo zná řešení.
Asi by bylo lepší použít USB mikrofon.
Ale vydrž, třeba někdo zná řešení.
Dobrá, díky.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nemá náhodou již mikrofon samotný ntb. Zpravidla pokud má kameru, má i mikrofon. Vlož sem obr. ze Správce zařízení. Máš manuál k ntb, pokud ano, mrkni do něj!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Pohlaví:
On má integrovaný ale ten nechce.
Odesláno z mého MT15i pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého MT15i pomocí Tapatalk 2
Ano mám integrovaný Realtek High blabla, ale chci aby mi šel i ten Trust co sem si teď koupil, ale z nějakýho důvodu nejde.. Byl bych rád kdyby to šlo nějak vyřešit, než ho jít vrátit.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Sluchátka FiiO JT1 - Windows nechce načíst mikrofón Příloha(y)
od HelFix » 11 pro 2024 17:55 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2830
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
12 pro 2024 13:50
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”