Problikáváni monitoru Vyřešeno

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Xandrina
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Problikáváni monitoru

Příspěvekod Xandrina » 12 srp 2014 05:42

dobrý den,
už delší dobu mám problém s monitorem, při zapnutí pc je černý a problikává, takže ho musím vždycky několikrát restartovat, ted už to došlo tak daleko, že to trvá třeba i 50 minut, než se rozběhne. Občas před načtením proběhne kontrola disku, při které není nalezena žádná chyba. Na netu jsem se dočetla, že příčin může být mnoho. Mohla by Vas navézt ještě 1 informace, monitor začne být černý a problikávat i po určité době neaktivity ( hodinová a více), když potřebuju pc restartovat, normálně naběhne, když ho vypnu a chci zase po nějaké době zapnout, tak až tak po zmíněných 50 minutách. Myslíte, že je vadný monitor ? :idea: Při zapínání z něho jdou i nějaké zvuky. Děkuju :smile:

Reklama
Uziv00
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Problikáváni monitoru

Příspěvekod Uziv00 » 12 srp 2014 09:14

Vítej na PC-HELP!
bude třeba vyzkoušet monitor na jiném PC a na tomhle PC vyzkoušet jiný monitor. Osobně bych se přikláněl k závadě na monitoru, mohou to dělat vadné kondenzátory ve zdroji.
viewtopic.php?f=44&t=135783&hilit=931bf

sojkin626
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod sojkin626 » 12 srp 2014 09:23

Ahoj, vidím to taky na vadný monitor, já měl stejný problém s monitorem od Aceru (nevzpomenu si na přesný model) , ze začátku problikával tak dlouho (třeba i 30min) než se zapnul. Zkus jiný monitor.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1

Xandrina
nováček
Stav:

Příspěvekod Xandrina » 13 srp 2014 11:37

děkuju, vyzkouším :-)

měla bych ještě jeden dotaz, chtěla bych si koupit nový pc all on one : http://www.alza.cz/acer-aspire-zc-606-d2144202.htm, uvádí se pamět´ 4GB, znamená to, že kapacita je 4 GB a nebo je možné ještě zvlášt dokoupit ? díky :-)

Uziv00

Příspěvekod Uziv00 » 13 srp 2014 11:54

Zde: http://www.acer.com.my/ac/en/MY/content ... .SURSM.001 píší, že RAM lze povýšit na 8GB.
Jinak už z principu nedoporučuji. A to z důvodu prakticky nulového upgrade, či rozšíření. Taktéž případná oprava bude dražší.

wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:

Příspěvekod wattmetr » 13 srp 2014 12:12

K problikávání monitoru: Podle projevu bych to tipoval spíše na odcházející trubici/e podsvícení, které už mají problém nastartovat. Ale na dálku to nelze přesně posoudit.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

guest

Příspěvekod guest » 13 srp 2014 13:20

Docela chybí informace o monitoru.

Xandrina
nováček
Stav:

Re: Problikáváni monitoru  Vyřešeno

Příspěvekod Xandrina » 14 srp 2014 10:16

měli jste pravdu, dnes jsem si koupila nový monitor a vše zase běží tak, jak má, děkuji, pánové :thumbup:

--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Srp 2014 10:17) ---

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”