chtěl bych se s vámi podělit o takovou kuriozitu, jde před pár měsíci jsem řešil problém s grafickou kartou, úplně mi zhasla a musel jsem si shánět novou.
Současně s tím jsem si přidal i RAMky do celku teď mám 3GB. Po výměně grafiky mi přišel jistý problém - obrazovka mi trojí bílou barvu (hlavně na okrajích).
Tak si říkám co s tím, co s tím... Měl jsem NVIDIA GEFORCE 7600GS (128mb vnitřní tuším), byla již delší dobu používaná a tak jsem si myslel, že je to kvůli ní.
Pro kontrolu jsem si vyzkoušel dát tam o tři roky novější kartu, kterou mám doma. Trojení zmizelo. Tu jsem si tam ale nemohl nechat, a zkusil jsem jiný monitor... Trojení pořád... trollení
Přišlo léto a začal jsem poptávat jinou grafiku s pci-e. Dnes jsem si ji vyzvedl a nosil celý den po městě natěšený, že si ji večer posadím do pc a všecko zase bude jet jako kdysi. Mimochodome tentokrát je to NVIDIA 8400GS s 256mb.
No a co myslíte, že se stalo... Nic, pořád trojí, ale trošku méně

Tak jsem došel k závěru, že mi asi už blbne počítač. Jak bychom ho mohli trochu proklepnout, povzbudit?
Můj monitor, je Samsung SyncMaster 2032mw (rozlišení 1680*1050), měl jsem ho již jednou v servisu kvůli kondenzátorům nebo lampě... Nepamatuji si. Po servisu běželo vše jak mělo. Teď si ale se mnou občas hraje.. Např se zasekne a celá obrazovka je zelená (prozatím se to stalo jen jednou).
Nicméně když k němu připojím ntb, vše je krásné, barvy netrojej.
Ještě to zkusím s jiným monitorem, možná to bude lepší.