Ahoj, při spušetní hry CS:Go se mi vždy zasekne PC a vypadá to nějak takhle - nevíte čím to může být ?
http://ctrlv.cz/shots/2014/08/20/njMi.png
Zaseknutí pc
-
- Pohlaví:
Re: Zaseknutí pc
Lepší
Zkus v nastavení hry změnit grafické nastavení. Tedy pokud to dělá jen u té jedné hry. Jinak by to mohlo ukazovat na závadu v GK. Zkus zkontrolovat teplotu GK.

Zkus v nastavení hry změnit grafické nastavení. Tedy pokud to dělá jen u té jedné hry. Jinak by to mohlo ukazovat na závadu v GK. Zkus zkontrolovat teplotu GK.
Dělá tu u každé hry, nene nic se nezlepší prostě se pc zasekne a musím ho restartovat, zde jsou teploty když je PC v klidu - grafická karta gtx280
A raději z HW Monitoru než ze Speedfanu. Ten není obecně důvěryhodný - nespolupracuje se spoustou základních desek.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Nemám se jak dostat do zátěže PC.. když cokoliv zapnu pc zamrzne.. každopádně to není můj pc, ale jdu se na něj dneska odpoledne podívat tak jsem chtěl vědět s čím vším můžu počítat.. Můj typ je že gpu přehřívá
Ok takže co vše si mám připravit ? popř nějakej prográmek kterej to projede ?
Crystal Disk Info. Snad Ti při instalaci a běhu PC nezamrzne.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 5902
-
od kamilmen
Zobrazit poslední příspěvek
29 dub 2025 17:12