Při připojeném druhém HDD se PC během nabíhání vypne
Při připojeném druhém HDD se PC během nabíhání vypne
Dříve jsem měl v PC 2 disky, jeden na vše a druhý (sekundární) sloužil jen jako cílový disk při nahrávání Frapsem popř. jsem tam exportoval video z různých video editorů. Oba disky SATA. Pak jsem byl ale nucen reinstalovat OS. Měl jsem Win 8.1 a i nyní jsem nainstaloval ten samý systém. Před poslední instalací jsem musel disk včetně všech USB zařízení odpojit, jinak na žádný disk nešel OS nainstalovat. OS jsem nainstaloval včetně aktualizací a několikrát restartoval. Pak jsem ten sekundární disk připojil, zapl PC a v momentě když naběhne logo Windows tak se po několika sekundách PC natvrdo vypne. Když disk odpojím, vše je zas OK. Když disk připojím za chodu PC nic se nestane a když PC resetnu opět se při načítání systému PC vypne. Zkoušel jsem prohazovat kabely a připojit k jiným SATA konektorům na desce (jsou tam 4 konektory), ale nepomáhá. V BIOSu jsou disky normálně vidět.
Re: Při připojeném druhém HDD se PC během nabíhání vypne
Takže, spousta lidí mi říkalo, že by to mohla být zdrojem. Dříve jsem tam měl 350 W ModeCom, nyní jsem upgradnul na 500 W ENERMAX a problém přetrvává.
-
- Pohlaví:
Ty wokna jsi instaloval na ten samý disk kde byly předtím?
-
- Pohlaví:
Ty wokna jsi instaloval na ten samý disk kde byly předtím?
Disk na jiném PC funguje?
Disk na jiném PC funguje?
OS jsem nainstaloval na fungl nový disk. O disku si nemyslim že je špatný, protože předtím fungoval a problém je naprosto stejný s třemi různými sekundárními disky.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2384
-
od beestback
Zobrazit poslední příspěvek
26 led 2025 17:58