Zdravim, máte někdo zkušenosti se zvukovou kartou audigi 2 zs. ve win 8.1? Nedaří se mi ji zprovoznit a nechce se mi ji vyhodit, zas tak špatná nebyla.
Díky za radu.
Nedaří se mi zprovoznit zvukovku Audigi 2 zs na WIN8.1
Re: audigi 2 zs
Mám ty poslední originál, ty neoriginální taky nejdou.
Re: Nedaří se mi zprovoznit zvukovku Audigi 2 zs na WIN8.1
Ve Správci zařízení vidět je. Chybu při instalaci z originálního cd to píše tuto:this application can only berun on wim 98 second edition or higher. please make sure you arein the correct operating system before running the setup program. setup will exit. Zvuk funguje ale nejdou nainstalovat některé aplikace jak např. Eax a eqvalizer, to při kliknutí na ně zase vypisuje tuto chybu: The audio device supported by this application is not detected. The application will exit.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pořádně odinstaluj jak ten ofic tak i ty neofic co jsi zkoušel a nesmí po nich v systému zůstat ani ťuk.Pak instal v režimu kompability-
http://support.creative.com/Products/ProductDetails.aspx?prodID=4915&prodName=Audigy+2+ZS
http://support.creative.com/Products/ProductDetails.aspx?prodID=4915&prodName=Audigy+2+ZS
Tak jsem to zkoušel ale do nastavení zvuku se nedostanu, pořád to píše tu samou chybu.
Hmmm, ty zkoušíš instalovat pod Osmičkami ovladače pro Devadesátosmičky?miros45 píše:Ve Správci zařízení vidět je. Chybu při instalaci z originálního cd to píše tuto:this application can only berun on wim 98 second edition or higher.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Ovladač mám tento:Název souboru : SBAX_PCDRV_LB_2_18_0017.exe a z té samé stránky aplikace které nemůžu rozchodit.
This download is a driver providing Microsoft® Windows® 7, Windows Vista® and Windows XP support for Creative Sound Blaster® Audigy® series of audio devices. For more details, read the rest of this web release note.
This download supports the following audio devices only:
Sound Blaster Audigy including Platinum and Platinum eX series
Sound Blaster Audigy 2 including Platinum, Platinum eX, and Value series
Sound Blaster Audigy 2 ZS including Platinum and Platinum Pro series
Sound Blaster Audigy 4 Pro and Sound Blaster Audigy 4
Sound Blaster Audigy 2 ZS Notebook PCMCIA
This download is a driver providing Microsoft® Windows® 7, Windows Vista® and Windows XP support for Creative Sound Blaster® Audigy® series of audio devices. For more details, read the rest of this web release note.
This download supports the following audio devices only:
Sound Blaster Audigy including Platinum and Platinum eX series
Sound Blaster Audigy 2 including Platinum, Platinum eX, and Value series
Sound Blaster Audigy 2 ZS including Platinum and Platinum Pro series
Sound Blaster Audigy 4 Pro and Sound Blaster Audigy 4
Sound Blaster Audigy 2 ZS Notebook PCMCIA
Zdravim. Tak se v tom občas pohrabu a pořád nic. Ovladače nainstalovat jdou, zvuk funguje ale aplikace potřebné k nastavení karty ne. Při dokončení instalace to vyhodí tabulku že v PC chybí Werkernel. sys a že mám instalaci opakovat. Taky už se mi kolikrát stalo že mi zmodrala obrazovka a muel jsem se vrátit pomocí bodu obnovení zpěz. Tak už teda nevím.
Zdravim, co je prosim Werkernel. sys
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2958
-
od Minapark