Problém se zvukem u PC her (vyřešeno)
- Tunings
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Problém se zvukem u PC her (vyřešeno)
Poslední dobou mám problém se zvukem v PC hrách.Grafika de v pohodě,ale ty zvuky v hrách se jako trhají a nedá se to poslouchat.Mám antivirový program Nod32,AVG 7.5,AVG Anti-Rootkit,Anticrash,CCleaner,Spybot Search a Destroy,Ad-Ware SE personal (Projel sem PC všema těmahle programama a nic mi to nenašlo,takže virem to asi nebude,tak nechápu čím to
Nejsem moc znalý,tak nevím co s tím.Jinak mám windows XP SP2-nejnovější aktualizaci(Mám legální windows) a zvukovou kartu: Realtek High Definition Audio.Moc dík všem za radu

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
máš nainstalované drivery ke zvukovce?nebo si zkus pohrát s nastavením zvuku přímo ve hře
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
- Tunings
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Drivery ke zvukovce? Tak jak sem PC koupil,tak sem s ním nic nedělal a dřív mi hry šli v pohodě,ale u některých her mi strašně seká zvuk.Je to podobný jako když máš poškrábaný CD a a ten zvuk prostě seká,ale když si pustím film nebo hudbu,tak je to v pohodě.Blbne to jen v těch hrách.U Moto GP3 sem si pohrál s nastavením zvuku a nic a u hry madagascar si není s čím pohrávat,budto zvuk ztlumím nebo přidám a u spoustu jiných mi to blbne,ale třeba u toho Moto GP3 mi to šlo v pohodě a za 2 dny mi to začalo blbnout a od té doby mi blbnou skoro všechny hry,takže se muselo něco stát,ale co? 

- Zdena.Sladky
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
2jirkapolak161:
To vypadá, že máš nastavení zvuku na 5.1 výstup a používáš jen stereo reproduktory. Nastav si zvukový výstup na stereo ( 2.0 nebo 2.1 ) a mělo by to být OK.
To vypadá, že máš nastavení zvuku na 5.1 výstup a používáš jen stereo reproduktory. Nastav si zvukový výstup na stereo ( 2.0 nebo 2.1 ) a mělo by to být OK.
AMD Athlon X2 6000+ 3.0GHz, chladič Thermaltake BigTyp VP, 3GB DDRII 667 Corsair (2x512MB, 2x1GB), deska Asus M2N-SLI Deluxe nForce 570sli, gr. karta Asus 9800GTX+ 512MB, 3xHDD WD(250GB+200GB+1000GB), case Thermaltake Swing VB6000BWS, zdroj Corsair VX550W, 24" LCD Samsung T240HD
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Tuningsi, jestli je integrovaná, poznáš snadno. Pokud jsou konektory v jednom chumlu, poblíž konektorů myši, klávesnice, USB, LAN, monitoru,... Pak je integrovaná. Pokud jsou její konektory mimo linii prve zmíněných, v jedné lince napříč těm prve zmíněným, na plechovém bracketu o rozměrech cca 100x20mm, pak je karta opravdu kartou.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- Tunings
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Dík moc!!! pomohlo to,měl si pravdu v životě by mě nenapadlo,že by to mohlo být tím,že to bylo špatně nastavený,ale určitě mi to rozhodila ta poslední aktualizace,která se nesnášela s mojí zvukovou kartou i když sem si ztáhl opravnou aktualizaci,tak to zřejmě neopravilo vše,protože sem to měl dříve v pohodě nastavený.Ještě jednou tobě a všem dík 

-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2229
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
30 pro 2024 07:03
-
-
Problém s PC - reaguje zvukem na křeslo Příloha(y)
od Tucnak105 » 02 říj 2024 20:13 » v Problémy s hardwarem - 23
- 9336
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
25 úno 2025 08:05
-
-
- 4
- 4027
-
od petr22