Aspire V3-471G Video buffering a další

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Seazer
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Aspire V3-471G Video buffering a další

Příspěvekod Seazer » 30 zář 2014 14:53

Zdravím lidi,
mám takový menší problém, mám notebook značky Aspire V3-471G Worldwide Partner
Inter Core i5-3210M 2.5GhZ
NVIDIA GT 630M 2GB
se svým systémem Windows 8.1

- níže k problému, když tam byl standartně Windows 7 Acer version vše šlo v pohodě, jakmilě jsem systém shodil a dal tam Windows 7 Professional tak jsem začal mít problémy s bufferingem videa, pustím si video na youtube, někdy to dělá i jinde, video se zezačátku načte, ale pak se načítání sekne a video už jen dojede do doby kdy stihlo načíst a pak video nejde. Vždycky musím přeskakovat části videa třeba na konec a zase na začátek aby video chvíli šlo, někdy se tímto způsobem podaří aby dohrálo i dokonce.

Na některých serverech, kde jsou zdarma serialy k shlédnutí, to nedělá, tím myslím kinotip nebo tak.
Myslel jsem, smazání disku C:/ a reinstalací pomůže, ale bohužel, přeinstaloval jsem nyní na Windows 8.1, vše šlo hezky celkem v pohodě, ale po instalaci ovladačů a prohlížeče se s tímto problémem potýkám zase, všechny ovladače mám aktualizované, zkoušel jsem jak přímo od Aceru co mají na podpoře oni, tak i zvlášť ze stránek Nvidie.

Dříve mi to dělalo i na svém stolním PC, z toho jsem si stáhl své potřebné soubory (fotky, videa, nějaké archívy a podobně) a nyní je mám na svém disku D:/
myslíte, že by to mohlo byt tím, kdyby tam byli nějaké napadnuté soubory z dřívějšího PC?
Vždy instaluji systém jen na C:/

V NTB jsou dvě grafické karty, a to jak Intel HD Graphics 4000 tuším tak i GT630M, - přepínají se samotné podle využití notebooku, takže nvidie se mi zapne JEN u her.

Netuším kde by mohl být problém, proto vás žádám o radu.
Jestli existují nějaké softy co kompletně zkontrolují stav Hardware nebo tak nevím, snad mi z Vás někdo poradí.
Předem Děkuji

Reklama
Seazer
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Aspire V3-471G Video buffering a další

Příspěvekod Seazer » 02 říj 2014 20:36

to tu vážně nikdo neporadí? :/

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení