Zdravím,
Zakoupili jsme tiskárnu HP deskjet 1510 a chceme jí připojit v práci k PC s Windows XP ( 32 ) professional Verze 2002 Service pack 3
Po zapojení tiskárny do USB vyskočí tabulka nalezen nový hardware - spustí se průvodce, hledá a výsledek :
instalaci tohoto hardwaru nelze dokončit, došlo k problému
-TENTO PROGRAM VYŽADUJE VYŠŠÍ VERZI SYSTÉMU WINDOWS
Už si s tím nevíme rady, ovladače jsme zkoušeli z CD, z internetu. Přehráli ovladače zákl.desky, aktualizovali ovladače USB, NET.Framework, všechno co nás napadlo.
Zkoušeli jsme na windows xp professional service pack 2 - doma na jiném PC - a tam bez problému tiskne.
Nelze připojit tiskárnu HP
Re: Nelze připojit tiskárnu HP
tak to bohužel patříte k dalším X lídí co má s touto parodií na tiskárnu problemy
Už druhý model deskjet, s kterým jsem měl co do činění, a opět stejný problém. Nenainstaluje se. Čekáte hodiny, než se nainstalujou gigabajty předimenzovaného softwaru, pak vás to vyzve, abyste zapojili USB, což učiníte, ale windows si to pošefujou a napíšou, že se nepodařilo zařízení nainstalovat, zatímco oficiální software stojí a tváří se, jako by jste za něj ani nezaplatili. Přitom je to podle googlování po internetu častá krpa, ale nikdo to zřejmě neřeší. Za radu zkuste instalovat na jiném počítači by se mělo střílet. Jo, jsou z obliga, na sousedovým počítači to funguje
koupila jsem tuto tiskárnu, sw nainstalovala, ale stále se nechce spojit USBčkem s PC, Mám win XP, V čem může být problém?
zkuste kabel odpojit na straně PC a potom zasunout do jiného USB slotu
pokud to nepomůže, tak tiskárnu odebrat, restartovat PC, spustit instalaci sw a teprve, až vás instalovaný sw vyzve, tak připojit tiskárnu k PC
-
- Pohlaví:
Nainstaluj ještě SP3. http://myego.cz/item/windows-xp-cz-serv ... ke-stazeni
Naposledy upravil(a) guest dne 01 říj 2014 13:09, celkem upraveno 1 x.
Pise ze ho tam ma, i kdyz podle te hlasky to vypada ze ne.
Service pack 3 to má - aspoň se mi to tady ukazuje, ale za vyzkoušení nic nedám a ještě ho přehraju. Jestli ani to nepomůže, tak ji do 14 dnů vrátím a bude pokoj :)
-
- Pohlaví:
Tak já měl s HP vždy problémy, jsou to předražený krámy a instalace /u mne/ se vždy povedla až na x pokusů.
U HP je zasadni problem software - od ovladacu tiskaren az po zalohovaci soft za stovky tisic Euro.
tak jsem ještě jednou nahrál SP 3 z odkazu výše a nic se nezměnilo. Program vyžaduje vyšší verzi systému windows a tiskárna se v PC nenahlásí. No asi to vypadá, že s ní hodím, nebo ji vrátím, nebo dám k jinemu pc kde fungovala.
-
- Pohlaví:
Zkus jiné ovladače - http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/soft ... ct=5330821
Ovladače přímo z HP pro windows XP jsem už stahoval. Psal jsem mail i do HP a odpovědí bylo že po naší telefonícké domluvě ( ???? ) doporučují stažení ovladačů s odkazem na jejich stránky, odkud ty ovadače mám už tak 3x ..... no nic :). Ještě zkusím jednou všechno co má co společného s tiskárnou vymazat, při odpojené tiskárně nainstaluju ovladače znovu a uvidím. Potom už to s ní vzdávám :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 2548
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
06 říj 2024 08:55
-
- 10
- 4739
-
od Dolpi
13 srp 2024 18:07
-
- 9
- 4503
-
od zeus
10 dub 2025 23:23
-
-
Zpětná komunikace z NTB na tiskárnu přes switch Příloha(y)
od vasekpetr1 » 24 říj 2024 21:25 » v Sítě - hardware - 16
- 9721
-
od vasekpetr1
10 pro 2024 17:05
-
-
- 6
- 3311
-
od RIKI22