Zdravím Vás. Prosím o radu, koupil jsem si novou grafiku viz. http://www.czc.cz/msi-n730-4gd3/155054/produkt .
Když pracuju jen na ploše nebo serfuju tak v pohodě, ale jakmile zapnu world of tanks tak se pc samo vypne, po opětovném zapnutí vyskočí hláška, že předchozí taktování selhalo, přitom jsem žádný nedělal a ani neumím. Moje železo se skládá -
Win7 CPU AMD Athlon 64 X2 5200+ RAM 2.5GB základní deska MICRO-STAR INTERANTONAL CO.,LTD MS-7302 moc děkuju za rady
výpína pc
Re: výpína pc
Co máš za zdroj? Výrobce a watáž?
pentium 4 atx 400 jsp 400W
Může to být i zdrojem , je to nějaký NO NAME, jestli už je hodně starý. Nainstaluj si AIDA64 tam je v položka nástroje - test stability systému- v levo nahoře zaškrtni všechny položky mimo stress local disk a dole klikni na start.
Nech běžet asi deset minut.Napiš pak jestli se PC vypnul.Jinak jaká byla předchozí grafika?Ovladače jsi odinstaloval a nainstaloval nové k této grafice,předpokládám?
Nech běžet asi deset minut.Napiš pak jestli se PC vypnul.Jinak jaká byla předchozí grafika?Ovladače jsi odinstaloval a nainstaloval nové k této grafice,předpokládám?
starý ovladače šly ven a nový hned potom, vypnul se po 2 minutách, předchozí gradika byla ati radeon hd číslo si nepatuju stará 512mb
Já bych to viděl na zdroj.Jak je starý?
pc mám asi rok a půl a ten co to stavěl do toho nedal krom procesoru nic novýho takže těžko říct.zdroj je starej 7 let už byl měněný
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus zdroj vyměnit. Je to asi jediné, co se vyplatí zkoušet, protože ho můžeš použít k nové sestavě.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1977
-
od Petr pc help