Zdravím.
Kúpil som si monitor BenQ RL2455HM 24" ktorý mám zapojený do Pc klasicky cez kábel, ako druhý monitor v PC mám nejaký Dell 22" cez HDMI.
Oba monitory bežia na 1080 rozlíšení.
Ked zapnem nejakú hru, ktorú hrám na full HD rozlíšení tak je všetko v pohode na oboch monitoroch.Akonáhle zapnem CS:GO na rozlíšení 1024x768 ( lebo takto som hrával na tom dell čo som mal ) tak sa stane to že na oboch monitoroch sa zmení rozlíšenie na také ako ked si dávate obrazok plochy a pýta sa vás to či to chcete ako kocky, fullscreen alebo obrazok maličky v strede monitora.. a mne robí to že hra je v strede monitora v malom okienku a druhý monitor kde mám prehliadač atd je tiež v malom okne.. ked prepnem csgo do 1080 tak aj monitory sa prepnu .. ako tomu zabránim prosim? aby mi to bežalo tak ako má cs:go 1024 fullscreen a druhý monitor 1080 full bez toho aby to menilo rozliško.. grafiku mám GTX 660 .. dakujem za rady a dufam ze som to popísal presne a pochopíte tomu, lebo ked hodím screen tam to neni moc pekne vidiet a mobil mam v oprave takze nemozem ani fotku. snad mi poradite Dakujem moc
Rozlíšenie 2 monitorov
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Rozlíšenie 2 monitorov
Zkus zkontrolovat skalovani obrazu v ovladacich i v menu monitoru. Predpokladam, ze rezim zobrazeni je Rozsirena plocha.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nejde nastavit rozlisenie na novej OLED TV Příloha(y)
od mandes » 08 úno 2025 18:35 » v Problémy s hardwarem - 10
- 4044
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
09 úno 2025 10:26
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”