Dobrý den,
Otec mi říkal, že mám možná rozbitou zvukovou kartu, chtěl bych se zeptat, jak to zjistím (PC se při přepravě totiž poškodil. Nefungovala grafika a pošta to neuhradila.) Na zadní straně skříně mi táta zapojil reproduktory a nefungovali, tak je mám zepředu. Má na to vliv zvuková karta ? za všechny rady děkuji !
Zvuková karta - jak zjistím nefunkčnost ?
Re: Zvuková karta - jak zjistím nefunkčnost ?
Zvuková karta - jak zjistím nefunkčnost ?
Snadno - nefunguje zvuk. Ostatní je věc buď nastavení nebo poškození konektorů.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
V tomto případě, krom toho co píše wattmetr může být karta i poškozená.
Nefunkčnost znamená, že karta je nefunkční. Poškození je něco jiného. Pokud jedou reproduktory v předních konektorech, je ZK funkční, ale bez dalších informací nelze říci, zda a jak je poškozená.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Zvuková karta bez ohledu zda je integrovaná či dedikovaná má evidentně klasický zadní vstup/výstup a dále pak připojení na přední čelo. Pokud by byla mechanicky poškozená, např vzadu přerušený spoj, potom i když zvuk jde, je poškozená a není funkční. Je zbytečné slovíčkařit, zda je poškozená, nefunkční, anebo není funkční na 100%. V každém případě je to na reklamaci.
Co se s tim pocitacem delo a jak presne je pocitac poskozen?
Pokud neni poskozen viditelne mechaniky - promacknuti skrine, dira a pod tak jakoukoliv zavadu by nesvedl na Ceskou postu ani kouzelnik.
Pokud neni poskozen viditelne mechaniky - promacknuti skrine, dira a pod tak jakoukoliv zavadu by nesvedl na Ceskou postu ani kouzelnik.
Pokud jedou reproduktory v předních konektorech, je ZK funkční, ale bez dalších informací nelze říci, zda a jak je poškozená.
A s tou reklamací opatrně! Napřed musí být platná nějaká záruka a pak musí být k reklamaci důvod!
-
- Pohlaví:
Kolego občas mi přijdeš jako nějaký místní supervisor.
Mimochodem psal tam o poště a jistě to nebylo před 10 lety. Tečka

-
- Pohlaví:
Pokud si něco koupím a dostanu to nefunkční, pak mě jako zákazníka absolutně nezajímá, kdo nefunkčnost způsobil. Automaticky reklamuji u prodejce. A to i s tím, že zaplatí přepravu zpět k němu (to je škoda, která by mi doručením bezvadného výrobku nevznikla).
Nicméně musím přiznat, že vzhledem k době reklamačního řízení většinou reaguji tak, že věc vracím do 14-ti dnů a zpětnou přepravu zaplatím. To je ale moje věc.
Nicméně musím přiznat, že vzhledem k době reklamačního řízení většinou reaguji tak, že věc vracím do 14-ti dnů a zpětnou přepravu zaplatím. To je ale moje věc.
-
- Pohlaví:
No nevím, obávám se že kdybych od PPL přebral pošlapanou krabici, pak mne asi prodejce pošle do háje.
Nepošle, ani nemůže. Smluvní vztah je totiž mezi prodejcem a dopravcem, příjemce s dopravcem nemá žádný vztah. Takže relamovat poškozenou zásilku musí prodejce, ne příjemce, který si s dopravcem vůbec nic nedomluvil 

-
- Pohlaví:
To sou věci??? A jak já tomu prodejci asi vysvětlím, že jsem přebral evidentně poškozenou zásilku? Čteš co píšu?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4379
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
03 bře 2025 07:11