Shutdown PC

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

cvenda
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Shutdown PC

Příspěvekod cvenda » 29 říj 2014 16:27

Zdravím, dnes mě potkal dost nepříjemný problém s mým jen pár měsíců starým PC, vlastnoruční sestava
CPU : AMD FX-8320,
základovka : GIGABYTE 970A-DS3P,
GPU: MSI R9 280X Gaming 3G,
RAM : Corsair 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Vengeance,
zdroj : Corsair CX750

Problem je v tom že při hraní hry Shadow of mordor se mi PC kompletne restartoval, blackscreen, a PC sem musel asi 2x nekdy 3x vypnout a zapnout aby mi naběhli windowsy, a při neuspěšných pokusech mi naběhl DualBios a v něm prázdno, a za par sekund No signal na monitoru. Takto jsem to zaregistroval jenom u této hry. Všechny hry zvládám na pohodu, žadný přehřívání ani nic jinyho, jenom dneska u této hry poprvé tento restart. Tak nevím jestli je problem v softwaru nebo hardwaru, jestli je to chyba grafiky, nebo zdroje, například že PC zabere až moc a zdroj to neutáhne. Ale mam jeste jednu zajímavost...žiju ve starém baráku kde jsou jeste nekde rozvedeny hliníkové vodiče :D a když jsem zapojil fén do jedné zasuvky, jel jakoby na malej výkon, a když jsem ho zapojil jinam, tak jel naplno. Tak jestli nekdo mate zkušenosti nebo vám v hlavě cvakne nějaké řešení tak předem dekuju.

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Shutdown PC

Příspěvekod Pic » 29 říj 2014 17:27

V tom případě doporučuji pozvat elektrikáře ke kontrole a opravě rozvodu el. proudu. Jinak nám v hlavě necvaká, ale jen by nás zajímalo, zda hra je legálně koupená, nebo upírátěná.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Re: Shutdown PC

Příspěvekod petr22 » 29 říj 2014 17:49

U tech hlinikovych vodicu pocitej s tim, ze maji tak o 15-20 let minimalne prekrocenou zivotnost a uz se mely davno vymenit.

Oprava v tomhle pripade znamena vysekat v celem byte elektriku a udelat ji znova, samozrejmne v medi. Nejblizsi misto kde je mozno legalne tahat hlinik v bytech je Ukrajina.

Zpět na “Problémy s hardwarem”