Notebook se vypíná
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Notebook se vypíná
Zdravím. Mám problem s tím že se mi notebook ( ASUS X5DAD ) sám od sebe neustále vypíná...Je to většinou když zapnu nějakou hru nebo je to nějaká složitější akce než filmy nebo internet...taky se mi vypíná když zapnu stahování..myslela jsem si že je to třeba tím že se přehřívá ale zas tak horký opravdu není a k tomu mám ještě chladící podložku...notebook je 3 nebo 4 roky starý a tohle mi nikdy nedělal. Už vážně nevím co s tim tak se jdu poradit s nekým kdo tomu rozumí jelikož já v tom až tak zběhlá nejsem... .__.
Naposledy upravil(a) nekowitchi dne 27 lis 2014 15:53, celkem upraveno 1 x.
Re: Notebook se vypíná
Nejde o to, jak je horky zvenku, ale zevnitr - zvenku muze byt teply a vevnitr muze byt teplota presahujici 100 stupnu Celsia.
Osobne bych jako prvni vec koupil stlaceny vzduch ve spreji (to jsem koupil i v Tescu v Ceskem Krumlove, kde to nemeli ani ve dvou pocitacovych kseftech). stoji to kolem 100 Kc a tou mrizkou co je vyfuk od chladice bych to profoukl. Notebook mmusi byt samozrejmne vypnuty.
Osobne bych jako prvni vec koupil stlaceny vzduch ve spreji (to jsem koupil i v Tescu v Ceskem Krumlove, kde to nemeli ani ve dvou pocitacovych kseftech). stoji to kolem 100 Kc a tou mrizkou co je vyfuk od chladice bych to profoukl. Notebook mmusi byt samozrejmne vypnuty.
-
- Pohlaví:
Tou mřížkou ten prach jenom posune dál, je třeba to rozebrat.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Nevím jestli jsem udělala oč si mě žádal ale posnažila jsem se 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-