Ahoj,
mám problém s rozjetím TV tuneru http://www.avermedia.eu/avertv/cz/produ ... spx?Id=448 u nového PC. Když ho zapojím na přímo do USB vše funguje jak má. Ale vzhledem umístění a hmotnosti tuneru se zapojeným koaxiálem ho chci zapojit přes prodlužovací kabel USB. Takto mi to chodilo u starého PC (se stejným kabelem). Když to dám ale u nového PC přes ten prodlužovací kabel, hlásí mi to zařízení nerozpoznáno. Ovladače na tuner jsou nainstalované a při přímém zapojení do USB to funguje. Prodlužovací kabel by měl být také ok - zapojil jsem přes něj flash a funguje. Napadá někoho čím to je a co s tím?
Problém s TV tunerem u PC Vyřešeno
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s TV tunerem u PC
Napajecimi naroky. Bud aktivni prodluzku nebo na konec kabelu hub s vlastnim napajenim.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Ok, jen mi nejde do hlavy, že u starého PC to se stejným kabelem i tunerem fungovalo a tady ne. Jen přidám, že prodlužovací kabel má 1 m.
-
- Pohlaví:
Možná by pomohl Y kablík.
- Přílohy
-
- Usb-y-power-cable.jpg (8.81 KiB) Zobrazeno 270 x
Ještě si s tím odpoledne pohraji a když tak zkusím ten Y kabel. Tuner mám položený nahoře na bedně takže nepotřebuji nic dlouhého a ty aktivní prodlužky jsou poměrně dlouhé co jsem viděl a i dražší.
Re: Problém s TV tunerem u PC Vyřešeno
Problém vyřešen, pomohl reinstal ovladačů a Y kabel https://www.mironet.cz/premiumcord-usb- ... +dp133416/
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4457
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
28 lis 2024 10:06