Problem s grafickou Kartou
Problem s grafickou Kartou
Čaute mám taký problém. Na mojom pc som preinštaloval windows, stiahol som ovladače vsetko som naistaloval restartol. Problem je vtom že ako som naistaloval graficky ovladač tak od vtedy sa mi nechce zapnut obrazovka. Proste vsetko nacita ale uż ked sa ma ukazat plochu tak ostane len cierna obrazovka. Prosim poradte mi ci mam zase preinstalovat windows alebo uz graficka karta je mŕtva. Dakujem.
-
- Pohlaví:
Re: Problem s grafickou Kartou
Vítej na PC-HELP!
nepíšeš jaký máš OS, takže pro W7: po restartu mačkej klávesu F8. Objeví se obrazovka pro start do stavu nouze. Zde zvol nabídku Režim VGA.
nepíšeš jaký máš OS, takže pro W7: po restartu mačkej klávesu F8. Objeví se obrazovka pro start do stavu nouze. Zde zvol nabídku Režim VGA.
Aha prepač. Mam windows Xp preto ze to je slaby pc tak ho nechcem este viacej zatazit zo 7dmičkov.
-
- Pohlaví:
Pak ten tip platí stejně. pokud režim naběhne, změň rozlišení na stávající monitor (bez restartu) a uvidíš. Kdyby to neklaplo, tak na nic nesahej, během 15 sec. se to vrátí zpět.
Pořád tu píšu, že když něco funguje, je lépe to tak nechat. A je to marný, je to marný, je to marný.
Taky můžeš zkusit bod obnovení, nebo start do poslední známé konfigurace.
Pořád tu píšu, že když něco funguje, je lépe to tak nechat. A je to marný, je to marný, je to marný.
Taky můžeš zkusit bod obnovení, nebo start do poslední známé konfigurace.
Ďakujem velmi pekne funguje to! A teraz mi staci len stiahnut originalny ovladac a vsetko pojde ako má?
-
- Pohlaví:
A tenhle je špatný? Dej sem screen ze správce zařízení rozkliknutý na grafických adaptérech.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 2203
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
12 lis 2024 07:22
-
-
Problem s grafickou kartou GIGABITE 3070Ti Příloha(y)
od M4rrywanna » 04 pro 2024 16:17 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2176
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
08 pro 2024 07:59
-
-
- 9
- 3262
-
od Søren