Černá obrazovka, PC se nezapne*
Černá obrazovka, PC se nezapne*
Zdravím chtěl bych vás poprosit o radu... Z ničeho nic se mi začal počítač vypínat. Vždy šel nahodit zpátky ale jednou se vypl a teď když ho chci zapnout tak se zapne ale monitor zůstáva černý a počítač se do 10ti sekund vypne pak hned zase zapne ale stále zůstane černý monitor a počítač běží dál nevíte co stím?
Naposledy upravil(a) Clorky dne 02 led 2015 15:01, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upravení názvu. „Problém s PC“ ---> „Černá obrazovka, PC se zcela nezapne“. Nadpisy podobného rázu porušují pravidla fóra a zhoršují možnost dohledávat již řešená témata ostatními uživateli, mající podobný problém.
Důvod: Upravení názvu. „Problém s PC“ ---> „Černá obrazovka, PC se zcela nezapne“. Nadpisy podobného rázu porušují pravidla fóra a zhoršují možnost dohledávat již řešená témata ostatními uživateli, mající podobný problém.
"Snaha být normální v šíleném světě, je sama o sobě projevem šílenství!"
-
- Pohlaví:
Re: Problém s PC
Zapni to, IHNED opakovaně mačkej F8 a na následující straně zakaž automatický restart.
Re: Problém s PC
Nejde...
Zapnul jsem ho hned jsem mačkal F8 stále jen černý monitor (svítí stále oranžově tudíž se "nezapl")
Po chviličce se počítač sám vypne a ihned zapne a stále černý monitor (svítící oranžovou kontrolkou)
Zapnul jsem ho hned jsem mačkal F8 stále jen černý monitor (svítí stále oranžově tudíž se "nezapl")
Po chviličce se počítač sám vypne a ihned zapne a stále černý monitor (svítící oranžovou kontrolkou)
"Snaha být normální v šíleném světě, je sama o sobě projevem šílenství!"
-
- Pohlaví:
Re: Černá obrazovka, PC se nezapne*
To vypadá na vadný zdroj, co tam je a jak je starý?
Po F8 by měla být nabídka
Po F8 by měla být nabídka
Re: Černá obrazovka, PC se nezapne*
PC nedává monitoru signál, první na řadě je grafika. Ještě můžeš zkusit předtím zdroj, který také může tuto vadu způsobit.
Je třeba zkusit vyloučit možné příčiny jednu po druhé.
Je třeba zkusit vyloučit možné příčiny jednu po druhé.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Při nahrávání záznamu O2TV je černá obrazovka
od atari » 05 lis 2024 21:27 » v Internet a internetové prohlížeče - 8
- 5769
-
od atari