Jsem tu poprvé, tudíž se předem omlouvám za jakýkoliv nesmysl/špatný topic/chybu z mé strany :)
Nevím, zda-li jsem topic založil do správné kategorie, protože netuším, co daný problém způsobuje, ale jelikož to začalo víceméně po výměně GPU, snad jsem se trefil do "HARDWARE" správně. Tedy k věci:
V půlce/koncem listopadu jsem si byl nucem pořídit novou GPU, protože stará odešla, tak jsem sáhl po MSI GTX 970 4G, protože MSI mám rád a nikdy nebyl problém. Vše fungovalo jak má, naprostá paráda a spokojenost. Avšak posledních pár týdný se mi děje (cca 1x za 3 dny), že se mi během hry sekne obraz, zastaví se vše, slyším tzv. "sound loop" kdy se zvuk sekavě opakuje, a hra se sekne, po chvíli černá obrazovka a spadne to do win s tím že nvidia driver has crashed/stopped responding a pak to naběhne.
Nevím čím to je, ale během normální práce/režimu se to nestane, hry různé nehraju, hraju jenom a pouze CS:GO, kdy se mi to stane cca 1x za 2-3 dny.
Zkoušel jsem už:
Grafiku 70vyčistit a vysadit a zasadit zpět - nepomohlo
nvidia drivery dát starší verze až 3 dozadu - nepomohlo
pohrát si s nvidia settings - nepomohlo
Teplota GPU nepřesáhne 61°
Cívky nepískají ani žádný jiný divný zvuk to nedělá. Ale všiml jsem si jedné nezvyklosti, že při startu pc ze studeného startu, mi prvních 5 minut hučí větráky na gpu dost hlasitě, pak to naběhne do winu a po chvíli se karta uklidní a vše jede jak má. S tím možná souvisí fakt ,že v programu MSI Gaming App, kde si pomocí 3 tlačítek můžu přetaktovat frekvenci na GPU, jsem dřív měl 3 módy, a po kliknutí na tlačítka se změnily MHz, teď jsem si všiml že tam stojí 899MHz, ať kliknu na cokoliv, ale po zapnutí nějaké hry při spuštěném MSI afterburneru vidím, že grafika se sama taktuje dle potřeby i na 1350MHz.
Přikládám i log z eventvieweru, kdyby to pomohlo (neděle 18.1 okolo 14:30 je poslední chyba)
i5-2500k @ 4,2GHz
8GB RAM
GIGABYTE Z68AP-D3
MSI GTX 970 4G TF V
Win 8.1 64
Nejsem žádnej IT expert, proto prosím o rady trochu laicky a polopatě :) děkuji za trpělivost.
Za jakékoliv rady, vedoucí k vyřešení problému budu moc vděčný, pokud to nebude vadnou akrtou ale nějakou blbostí, klidně zašlu flašku

Díky moc.