Dobrý den, pc občas dělá divný zvuk, nevím přesně odkud jde, ale přijde mi, že ze zdroje nebo kolem něj někde..zní to jakoby zvyšoval otáčky a nebo drhnul někde, ale nedělá to vždy nejčastěji s intervaly normálního chodu a poté většího hluku 30 sekund a 30 sekund.
Ventilátor na grafice (a nejen na ní) má otáčky řízené teplotou. Při zvýšené zátěži roste teplota a při dosažení určité hodnoty regulační obvod zvýší otáčky.Teplota se tím začne snižovat a při jejím poklesu pod určitou hodnotu otáčky zase klesnou a tento cyklus se stále opakuje.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Nejsem hloupej, ale tohle neni v rychlosti otáčení, když manuálně zvýším otáčky, tak všechno je slyšet tak jak má. Tohle je zvuk, který normálně grafická karta nedělá.
Zdravím, občas si zahraji nějakou náročnější hru a přitom volám s kamarády.
Z důvodu malé RAM v notebooku používám Discord na mobilu. Potřebuji tedy zvuk a mikrofon ve hře i pro volání. Používám proto dvoje sluchátka zároveň - od mobilu a náhlavní...
Poslední příspěvek
Podporovane pameti jsou ty co vyrobce testoval - jejich seznam ale pochazi z doby, kdy se notebook zacal prodavat.
Coz znamena, ze skoro vsechny nebo vsechny pameti na seznamu se uz neprodavaji.
Pokud chces nove, musis vybirat z toho co je. Tzn....
po několika letech používání jsem se rozhodl přeinstalovat windows na mém notebooku. Klasicky přes flash disk, žádný problém vše se podařilo a ntb běží jako nový. Bohužel ale jsem si večer všimnul, že se výrazně zhoršila kvalita zvuku z...
Poslední příspěvek
Přesně tak. Jestli sluchátka hrají stejně, nehledej chybu v driverech, ale v obslužných aplikacích zvukové karty.
EDIT. Zvuk mi přijde takový ''suchý'', Výrazem suchý označují zvukaři zvuk bez dozvuku (prostoru, hallu). Neměl jsi před reinstalací W...
Mám problém spojit úspěšně PC ROG STRIX X870-F GAMING WIFI
Rzyen 9800 X3D
GeForce RTX 4090
se SONY STR=DB840
Jelikož mám to nyní zapojené přes optiku tak nefungují zadní reproduktory, jde to nějak vyřešit, prosím?
receiver má možnosti...
Poslední příspěvek
Zdravím, pokusil jsem se připojit přes PCI SoundBlaster AE-5plus, který danné formaty umí. Na mé desce jsou dvě PCI. V jednom je GPU a do druhého jsem strčil SB AE, ale PC tu kartu nevidí asi je někde něco blbě. V biosu jsou povoleny a vstup je...