Ahoj měl jsem starší rozebranou sestavu a když jsem se nudil tak jsem se rozhodl že ji dám do kupy po sestavení mi vše v pohodě najelo ale grafická karta se mi nechce ve správci zařízení zobrazit.Místo ní se mi zobrazuje integrovaná a zkoušel jsem ji i vypnout v biosu dal jsem onboard vga na disabled,uložil změny vypnul a zapnul pc ale pořád nic,jinak všechny ovladače nainstalovány mám a vše je OK kromě té grafiky
tohle je ta sestava:
CPU Intel Celeron D 345, 3066 MHz (23 x 133)
Název základní desky Asus P4SP-MX (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN)
zdroj:Rohs P4-350W
Grafika:ATI Radeon HD 4670 AGP (RV730)
HDD:160gb seagate
Operační systém je windows 7 Ultimate 32 bit,je prostě tam a xpčka tam dávat nebudu,veškeré ovladače se automaticky stáhly přes windows update kromě ovladačů na grafiku kdo mi poradí budu mu moc vděčný protože jsem vyzkoušel snad všechno.Díky :)
Pc nemůže detekovat grafickou kartu
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pc nemůže detekovat grafickou kartu
"...ovladače se automaticky stáhly přes windows update kromě ovladačů na grafiku..."
Takže ty jsi doinstaloval ručně?
Nedávno se mi nedetekovala nová grafika místo integrované a pomohlo až vytažení baterky z MB (a samozřejmě zase vložit
).
Takže ty jsi doinstaloval ručně?
Nedávno se mi nedetekovala nová grafika místo integrované a pomohlo až vytažení baterky z MB (a samozřejmě zase vložit

Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
zkoušel jsem stahovat ovladače přímo ze stránek výrobce a nic a baterii už jsem vytahoval,po nasazení zpět žádná změna akorát jsem nastavoval datum a čas,ano po instalaci operačního systému se stáhlo vše kromě driverů ati,jinak mi nic nechybí a v programu aida 64 se ta grafika zobrazuje
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pohledej ovladač pro Win7.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Pohlaví:
Screen ze správce zařízení rozkliknutý na grafických adaptérech.
Monitor máš teď připojen kam?
Monitor máš teď připojen kam?
monitor mám zapojen přímo do té karty a ovladač pro windows 7 je bez ůčinku.
Grafika je od Ati ale žádné ovladače mi nepomohly jako kdyby ta karta v pc vůbec nebyla,nebo spíš ve správci zařízení,zajímavé ale je že aida 64 ji zobrazí a také veškeré podrobnosti o ní
Potřebuješ hotfix pro AGP zkusil bych ty jak sem ti dával odkaz na ně. nejlíp ještě vyčistit pc od zbytků tech co už si instaloval, jinak už sem taky měl problém ale vyřešil se tím hotfixem
ok už to stahuji hotfix mě nenapadl,pak sem napíšu jestli to pomohlo.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 3261
-
od Søren
Zobrazit poslední příspěvek
07 srp 2024 21:14
-
- 6
- 3291
-
od RIKI22
03 srp 2024 21:26
-
- 8
- 2202
-
od petr22
12 lis 2024 07:22
-
-
Problem s grafickou kartou GIGABITE 3070Ti Příloha(y)
od M4rrywanna » 04 pro 2024 16:17 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2176
-
od petr22
08 pro 2024 07:59
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”