Ahoj,
nefunguje mi touchpad. Mám dojem, že už jsem ovladače před časem zkusil přeinstalovat, ale teď to ani nemůžu ve Správci zařízení najít. Přikládám výstřižek. Nenavedl by mě někdo, co přesně bych měl ještě zkusit?
HP ProBook 450 G2.
Nefunkční touchpad
Re: Nefunkční touchpad
Ahoj, v nabídce Myši a jiná polohovací zařízení to není ? Zkusil bych nainstalovat znovu aktuální drivery a třeba se to rozjede.
Právě, že mi to připadá, že ne.
Vypadá to tak že tam opravdu není. Nedělal jsi reinstal OS ? Zkus stáhnout z ofiko webu HP driver a uvidíš. Od jaké doby to nefunguje ?
V BIOSu se nevyznám.
Touchpad přestal fungovat z ničeho nic. Vůbec nevím, co to mohlo způsobit. Jsou to tak 2 měsíce. Nějak se mi to nechtělo řešit, ale už je to otravný. Podívám se po tom driveru.
Touchpad přestal fungovat z ničeho nic. Vůbec nevím, co to mohlo způsobit. Jsou to tak 2 měsíce. Nějak se mi to nechtělo řešit, ale už je to otravný. Podívám se po tom driveru.
Zeus se pta jestli ten touchpad funguje v BIOSu.
Hm, V BIOSu není možnost používat touchpad ne ? Nebo alespoň u notebooků co jsem měl to nešlo (HP jsem neměl, takže je to možné). Zničehonic to je divný.
Tak ovladače jsem nainstaloval, instalace proběhla úspěšně. Proběhl i restart. Touchpad ale stejně nefunguje.
Ohledně toho BIOSu, to se mám prostě dostat do BIOSu a zkusit zašmrdlat touchpadem?
Ohledně toho BIOSu, to se mám prostě dostat do BIOSu a zkusit zašmrdlat touchpadem?
pukasinek píše:Hm, V BIOSu není možnost používat touchpad ne ? Nebo alespoň u notebooků co jsem měl to nešlo (HP jsem neměl, takže je to možné). Zničehonic to je divný.
Jestli to na UEFI tak by to mohlo jit.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Babis píše:to se mám prostě dostat do BIOSu a zkusit zašmrdlat touchpadem?
Jasan, F10 a smrdlej

Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Šmrdlal jsem jak divej, nefunguje tam ani myš ani touchpad.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3462
-
od Dolpi
Zobrazit poslední příspěvek
01 zář 2024 22:17