Důvod, proč tento problém řeším tady, a ne v servisu, je ten, že notebook je přes 8 let starý (HP 6730b) a zkrátka už se mi do něj nechce moc investovat. Každopádně bych jej ještě rád rozchodil.

Takže k problému. Je to trošku komplikovanější, snad se v tom nějak vyznáte

Ze dne na den mi přestala fungovat klávesnice i touchpad, a navíc blbne i taková ta dotyková lišta, kterou kancelářský HPčka mívají. Poslední měsíc jsem však žádné aktualizace ovladačů neprováděl, takže si myslím, že chyba bude spíše v hardwaru a asi se s tím budu muset smířit. Externí klávesnice a myš naštěstí fungují.
A teď to přijde

Na závěr bych snad jen dodal, že všechny problémy se vyskytly až při zapnutí počítače druhý den, tedy ne během chodu. Den předtím jsem však počítač zapnul jen z důvodu, abych si zkontroloval mail, školu a možná přečetl nějaké novinky, ale vážně jsem nic neinstaloval ani se nehrabal v žádné konfiguraci. Také nejsem schopný říct, jestli mají tyto dva problémy nějakou souvislost, či nikoli. To musíte posoudit sami

Byl bych moc rád, kdybyste problém zkusili vyřešit, jinak pokud byste potřebovali nějaké další info, stačí říct

//EDIT: Klávesnice nefunguje ani v BIOSu.